Εξειδικευμένο portal για προώθηση ιστοσελίδων!

ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ στη google

Μην αφήνετε να σας παραμυθιάζουν...

-Παίρνω hit και θα βγω μπροστά στη Google

-Μου έχουν κάνει μία πολύ καλή σελίδα, και αφού την ακριβοπλήρωσα θα βγει πρώτη... ΟΚ περίμενε.

-Πληρώνω στο Adwords και θα βγω σιγά σιγά μπροστά. Η προώθηση ιστοσελίδας μου είπαν ότι είναι δεδομένη!

Καλά δεν ήξερες δε ρώταγες;
περισσότερα για πρώτη σελίδα στη Google

ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΑ - ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ GOOGLE

SEO specialists και όχι ερασιτέχνες.

Δείτε τις επιτυχίες μας για να πεισθείτε. Οι πολυάριθμες πρώτες θέσεις ιστοσελίδων που βρίσκονται στην πρώτη θέση στις μηχανές αναζήτησης Google, Yahoo, Altavista κ.α. πιστοποιούν ότι στο χώρο μας των SEO specialists είμαστε:
1. Στην πεντάδα των πρώτων στις τεχνικές προώθησης,
2. Οι καλύτεροι στις συνεργασίες, διότι δεν ζητάμε μηνιαία συμβόλαια υποστήριξης.

περισσότερα για "πρώτη θέση Google"

seo-experts-english-version

Συμβάλλουμε στο κίνημα ανόρθωσης της Ελλάδας...προτιμάμε επιχειρήσεις ελληνικών συμφερόντων..

πιέστε εδώ!

seo experts english version

Our english version is ready..(we are working intensively to share our ideas with you)

read more about seo experts

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ: ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, SEO EXPERT, SEO SPECIALIST

ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ, ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΑΘΗΝΑ

by chris01 | Updated on June 24, 2018 | Views: 218

Για τις λέξεις μεταμοσχεύσεις μαλλιών Αθήνα και εν γένει μεταμόσχευση μαλλιών εμφάνιση της ιστοσελίδας του κ. Καραλέξη στην πρώτη σελίδα στο Google. Φυσικά ανάμεσα σε όλες τις τεχνικές, όπως θα έχετε αντιληφθεί είναι και το χεράτο template. 

Τί σημαίνει χεράτο template στην ιστοσελίδα του κ. Καραλέξη για ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΑΘΗΝΑ;

Απλούστατα ότι όταν είναι μοναδικό στον κόσμο ένα template, τότε αξιολογείται πολύ καλύτερα από τις μηχανές αναζήτησης. Βεβαίως μετά το χρόνο ανοίγματος της ιστοσελίδας ο δεύτερος πιο σημαντικός παράγοντας είναι το design. Δεν εννοούμε να είναι πολύ δυναμικό κλπ., αλλά να είναι μοναδικό, δηλαδή να μην είναι ένα, που το έχουν πολλές ιστοσελίδες. Στη μεταμόσχευση μαλλιών είναι φανερό ότι η ιστοσελίδα του κ. Καραλέξη είναι η μόνη, που παρουσιάζει κινητικότητα.

Μεταμόσχευση μαλλιών στην Αθήνα από τον κ. Καραλέξη.

Πράγματι η ιστοσελίδα του κ. Καραλέξη είναι σχεδιασμένη custom, δηλαδή, όπως είπαμε και πιο πάνω στο χέρι. Για αυτόν και μερικούς άλλους λόγους, που ανήκουν στο SEO advance level, εδώ και 60 μέρες έχει κάνει την εμφάνισή της στην πρώτη σελίδα της google. Όμως, όπως και σε κάθε άλλο μας πρότζεκτ, η στόχευση είναι η πρωτιά. Μόνο με την επίτευξη κατάταξης στην πρώτη θέση στη google θα είμαστε ικανοποιημένοι.

ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

Στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών ο ανταγωνισμός είναι όχι απλά πολύ μεγάλος αλλά πολύ ισχυρός. Εξάλλου τίποτα δεν είναι πιο γλυκό από τη νίκη, είτε πρόκειται σε αγώνισμα με δύο, είτε μεταξύ πολλών. Σε αυτό το πόρταλ μπορείτε να δείτε πάρα πολλές περιπτώσεις, όπου έχουμε διαπρέψει ως seo experts.


Ενημέρωση άρθρου: 17 Δεκεμβρίου 2017.

Γιατί είναι σημαντική η ημερομηνία; Διότι πετύχαμε πρώτη θέση στη Google για άλλη μία φορά σε πάρα πολύ δύσκολο ανταγωνισμό. Οι λέξεις είναι: μεταμόσχευση μαλλιών Αθήνα. Μπορείτε να το ελέγξετε στη Google.  Όλοι πια βλέπουν την πλάτη μας, όπως είχαμε θέσει ως στόχο. Πάντοτε είναι ανάγκη να επιβεβαιώνονται οι στόχοι. Αν όχι, τότε είμαστε υποχρεωμένοι να αναγνωρίζουμε το λάθος. Είμαστε ανοικτοί σε νέες προκλήσεις όμως και διεύρυνση του παρόντος πρότζεκτ.

Dermatologist in Greece, hair transplantation in Greece

Επίσης, στην αναζήτηση: dermatologist in Greece έχει πιάσει πρώτη σελίδα στη Google στη 2η θέση με τάσεις να καταλάβει την πρώτη θέση google άμεσα. Υπόψιν ότι δεν υπήρχε ούτε στην 8η σελίδα αναζητήσεων. Το ίδιο θα συμβεί και στις λέξεις κλειδιά hair transplantation in Greece.

διαβάστε περισσότερα για μεταμόσχευση μαλλιών στην Αθήνα από τον κ. Καραλέξη

Φυσικά, οι επιτυχίες συνεχίζονται καθώς και η ενημέρωση του παρόντος άρθρου. Με τη νέα του ιστοσελίδα (έπεται και τρίτη) derma hair clinic να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο φαίνεται ότι το έργο μας αρχίζει να γίνεται πιο απαιτητικό και συνάμα πιο ενδιαφέρον. Πράγματι, τώρα έχουμε διπλό πρότζεκτ, αλλά η χαρά του γιατρού είναι απερίγραπτη, διότι άλλοι πριν από μας ισχυρίστηκαν ότι μπορούν, απέτυχαν και μάλιστα πληρώθηκαν αδρά παρά την αποτυχία τους.

Νεότερα για Hair transplantation in Greece

Στην αναζήτηση Hair transplantation in Greece ο κ. Καραλέξης έχει πλέον 2 ιστοσελίδες στις 2 πρώτες θέσεις της Google. Η νέα του σελίδα με παραπλήσιο περιεχόμενο φιγουράρει στην πρώτη σελίδα σε σειρά από αναζητήσεις. Εννοείται ότι η στόχευση πια είναι διαφορετική. Άμεσος στόχος είναι η πρωτιά στην αναζήτηση εμφύτευση μαλλιών. Η 2η σελίδα δεν είχε ούτε ένα backlink. Κάναμε επίτηδες το πείραμα και περιμέναμε. Και βγήκαμε αληθινοί για άλλη μία φορά. Ακριβώς σε 21 μέρες από τη δημοσίευση της ιστοσελίδας πετύχαμε πρωτιές πρώτης σελίδας Google. Το ζήτημα είναι ότι με τα backlinks πλέον αρχίζει να γίνεται εμφανής η δυναμική της και αναμένονται ακόμη περισσότερες επιτυχίες κατάταξης στην πρώτη θέση της Google.

Ημερομηνία καταγραφής: 17 Δεκεμβρίου 2017

Δείτε ότι είμαστε οι μόνοι, που ειδικεύονται στην Ελλάδα σε προώθηση multimedia. Είναι αυτό εφικτό; Οι περισσότεροι ισχυρίζονται ότι αυτό είναι αδύνατο. Απεναντίας, υπάρχουν σήμερα τα κατάλληλα εργαλεία και πάνω σε αυτά αναπτύσσουμε συνεχώς καινοτόμες στρατηγικές, ώστε να προωθούμε και εικόνες στις πρώτες θέσεις κατάταξης. Για επιτυχία πρώτης σελίδας Google δεν χρειάζεται να αποδείξουμε τίποτα στο μέλλον. Δεν έχουμε ανταγωνισμό στην Ελλάδα. Για αυτό ανοιγόμαστε σε προωθήσεις και καμπάνιες στο εξωτερικό. Εκεί είναι και η μαγεία. Να εξάγουμε το προϊόν μας, που αποτελεί γνωσιακό κεφάλαιο, με μετρήσιμα αποτελέσματα.

Ας αποκαλύψουμε κι ένα μυστικό για την προώθηση με multimedia

Έτσι κι αλλιώς μέχρι να αντιληφθεί κάποιος πώς γίνεται η προώθηση multimedia ή εικόνων η τεχνική θα έχει γίνει ήδη παρελθόν. Οπότε δείτε μόνοι σας τί προωθούμε στο σύνδεσμο ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ και θα καταλάβετε ότι όσα γράφουμε εδώ έχουν αποδείξεις και τεκμηρίωση. Χωρίς επιστημονικά τεκμήρια, χωρίς αποδείξεις, χωρίς μελέτες περίπτωσης (case studies), όπως αυτές στο παρόν πόρταλ, ιστοσελίδες υπάρχουν πολλές. Για αυτό όμως η Google μας έχει πρώτους. Διότι οι αναγνώστες μάς κρατούν πολύ ψηλά στη συνείδησή τους και αυτό αποτυπώνεται.

Ευχαριστούμε για το χρόνο, που αφιερώσατε και σας υποσχόμαστε πολλές εκλπήξεις και αποκαλύψεις.

Όταν κρίνουμε σκόπιμο, θα ενημερώσουμε ξανά το παρόν άρθρο.

seo specialist experts
Sections: ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ Google, seo experts, seo specialist, κατασκευή ιστοσελίδων

Βιντεο με τεχνικες Μανδρακης Χρηστος

Μανδράκης Χ. δείτε πώς φτιάχνουμε flash video από στατικές εικόνες με χρήση διαφόρων τεχνικών σε macromedia flash.
Iδέες Μανδράκης Χρήστος.

Κατηγορίες:

Login Panel
ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΕΙΑ ΤΟ "GOOGLE ADWORDS" ?

-------- ---------------------- ---------
Είναι η google adwords πανάκεια;

Σύντομα θα βγει ανακοίνωση που θα καίει ...πολύ κόσμο..

Μην ακούτε τις "Κασσάνδρες" να σας υπόσχονται αλλά κάντε κλικ στις επόμενες κατηγορίες.

Θα δείτε με χειροπιαστά παραδείγματα ότι έχουμε επιτύχει πολλές πρώτες θέσεις στη google, altavista, yahoo και όχι μόνο.

"
1η σελίδα Google" δεν είναι κάτι τυχαίο αλλά προϋποθέτει έρευνα, τεχνογνωσία και ευφυείς λύσεις!

-------- ---------------------- ---------

my blogspots

Join me on
-------- ---------------------- ---------

blogspot-1
seo specialist προώθηση ιστοσελίδων σε μεταφορές μετακομίσεις

blogspot-2
SEO SPECIALISTS

blogspot-3
ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗ GOOGLE

blogspot-4
PARKING ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

-------- ---------------------- ---------