Seo experts, ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ GOOGLE, ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ GOOGLE

Σύντομος πίνακας περιεχομένων

Seo experts Greece, Seo Specialists

Seo experts Greece

seo experts english version

read more about seo experts


προώθηση ιστοσελίδων 

από 

seo experts and specialists

SEO Experts in Greece including GEO Experts Techniques etc

ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ Google, Πρώτη Σελίδα Google, Seo Experts Greece

Ψάχνεις ✅ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ GOOGLEΠρώτη Σελίδα Google ή ✅ Seo Experts Greece Seo Specialists για ✅ Digital Marketing με ✅ 28 χρόνια εμπειρίας από το 1993;

 • Στο χώρο του SEO συνεργαζόμαστε με ξένα Πανεπιστήμια.

 • Έχουμε στο ενεργητικό μας πολλές δημοσιεύσεις στο Digital Marketing

 • Θα χαρούμε πολύ να μοιραστείτε μία ιδέα σας και να συμβάλουμε σε μία καινοτομία.

 • Ζούμε για τις καινοτομίες, διότι αυτές πάνε τον άνθρωπο μπροστά.

Οι SEO Experts δεν πέθαναν, διότι το SEO τώρα διευρύνθηκε με το GEO Targeting.

Στις επόμενες μέρες θα κυκλοφορήσει ανάλογη αρθρογραφία! Σας ευχαριστούμε για το χρόνο, που θα αφιερώσετε αναζητώντας μυστικά και τεχνικές SEO.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ: SEO EXPERTS Greece, SEO SPECIALIST

SEO Experts Greece, SEO Specialists, S.E.O.

by chris01 | Updated on January 13, 2021 | Views: 865

Αναζητήστε Seo specialists και Seo experts Greece με τις βέλτιστες τεχνικές για προώθηση ιστοσελίδας και αποδείξεις, αφού πρόκειται για τέχνη και ενασχόληση μιας ζωής. Δείτε seo experts 693.863.2880 seo specialists με πάρα πολλές επιτυχίες και πολύ πλούσιο portfolio. Πάντα να ζητάτε αποδείξεις και απτά αποτελέσματα.

seo expert Chris Mandrakis

Τελικά ποιός είναι SEO Expert ή SEO Specialist στην Ελλάδα;

Τελικά SEO Expert ποιός είναι; Στην αγορά επιβιώνουν από επιτήδειοι και ερασιτέχνες "SEO Experts" έως επαγγελματίες Seo Specialists. Όλοι την πατάνε; Φυσικά, όχι όλοι. Ίσως οι περισσότεροι; Όμως αυτό γιατί συνέβη; Απλά, διότι κάθε καρυδιάς καρύδι υπόσχονταν: "θα σε πάω στην πρώτη σελίδα στη Google ...εγγυημένα...". 

Επιτήδειοι SEO Experts:

 

- Τι κάνουν οι επιτήδειοι;

Απλά, με προγράμματα, προωθούν μία ιστοσελίδα με άμεσα αποτελέσματα στις πρώτες 4-8 ημέρες. Εισπράττουν το συμφωνηθέν ποσό και μετά από λίγες μέρες, όταν η ιστοσελίδα χάσει τη θέση της στην πρώτη σελίδα της Google, μην τον είδατε τον Παναγή. Αυτός είναι ο λόγος που απαιτούν σύντομα την εξόφληση της "εργασίας"- προώθησης της ιστοσελίδας.

seo specialist με αποτελέσματα και παραδείγματα.Επεξήγηση:

Υπάρχουν ειδικά προγράμματα που δίνουν πολλά κλικς με άμεσα αποτελέσματα προώθησης της επιθυμητής ιστοσελίδας. Αυτά, όμως, τα κλικς δεν είναι από χρήστες-επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας.


Τι κλικς είναι;

Από μηχανές - προγράμματα που δουλεύουν με αλγορίθμους, κάτι που ευτυχώς οι μηχανές αναζήτησης, Google, Yahoo, Bing, Altavista, θα ανακαλύψουν σύντομα.

Το αποτέλεσμα είναι η ιστοσελίδα να "μαυριστεί" ή αλλιώς να μπει στη μαύρη λίστα (black list) και αυτή η πληροφορία θα ακολουθεί τόσο την ιστοσελίδα, όσο και το σχεδιαστή-κατασκευαστή, αν παραπέμπει σε αυτόν ο κώδικας html που προσφέρει ο εξυπηρετητής-server, όπου φιλοξενείται η ιστοσελίδα, στους εξυπηρετητές - browsers (Internet explorer, netscape, safari, κλπ).

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ seo experts Greece:

Εδώ έχουμε άπειρους κατασκευαστές ιστοσελίδων, οι οποίοι από τύχη έχουν πετύχει κατάταξη μίας ή δύο ιστοσελίδων στην πρώτη σελίδα στη Google και προβάλλονται ως Seo Experts

Τί κάνουν στη συνέχεια;  Απλούστατα, προβάλλουν τις ...

 περισσότερα για seo experts


ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ, ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

by chris01 | Updated on January 27, 2020 | Views: 593

Κουφώματα αλουμινίου συνθετικά και ξύλινα είναι λέξεις για την ιστοσελίδα της DAUWIN με κατάταξη στην πρώτη σελίδα της Google.


Κουφώματα αλουμινίου από τη Dauwin.

Για κουφώματα αλουμινίου η εταιρεία DAUWIN Παπαβασιλείου φιγουράρει στην πρώτη σελίδα της Google σε όλες τις λέξεις κλειδιά.

Αντίθετα με τις προβλέψεις για ένα τόσο παλιό site όλοι οι συνδυασμοί είναι στις πρώτες θέσεις με συνεχές basic SEO αλλά και δεκάδες backlinks.

Τίποτε δεν είναι τυχαίο στη ζωή. Απλά σε αυτό το site τυγχάνει να συμβάλλει αποφασιστικά το πολύ πρωτότυπο, εύστοχο και μη επαναλαμβανόμενο κείμενο.

Η μοναδικότητα μετράει πάρα πολύ για τις μηχανές αναζήτησης και αυτό είναι ένα στοιχείο όχι αμελητέο.

περισσότερα για κουφώματα


Αποφράξεις Αθήνας στην πρώτη θέση Google

by chris01 | Updated on January 27, 2020 | Views: 934

Στις αποφράξεις Αθήνας αλλά και απολυμάνσεις στην Αθήνα στην πρώτη θέση στη Google; Πώς έγινε αυτό σε έναν τόσο σκληρό ανταγωνισμό; Είναι τόσο απλό όσο όταν σπάζεις αυγά. Γίνεται ομελέτα χωρίς να σπάσεις αυγά; Δείτε τα αποτελέσματα στις απολυμάνσεις και απεντομώσεις σε όλη την Αθήνα.

Στις αποφράξεις Αθήνας η ΣΤΕΡΓΙΟΣ Services στην πρώτη σελίδα της Google; Πώς έγινε αυτό σε έναν τόσο σκληρό ανταγωνισμό; Είναι τόσο απλό όσο όταν σπάς αυγά. Γίνεται ομελέτα χωρίς να σπάσεις αυγά; Δείτε τα αποτελέσματα στις απολυμάνσεις και απεντομώσεις σε όλη την Αθήνα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑΣ

Το ίδιο συμβαίνει και για τις απολυμάνσεις στην Αθήνα σε έναν εξαιρετικά σκληρό ανταγωνισμό με πάρα πολλές παρατυπίες και παρανομίες, που θα επισημάνουμε αργότερα. Πρόκειται για την κακοδιαχείριση του Google My Business

Πώς μπορεί κάποιος να εγγυηθεί εμφάνιση μίας ιστοσελίδας στην πρώτη σελίδα της google για τις λέξεις κλειδιά "αποφράξεις Αθήνας"; Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο χάριν των πολλών αποδεδειγμένων πια παραδειγμάτων προώθησης ιστοσελίδων που έχουμε επιτύχει για τόσους φίλους, χωρίς μηνιαία συμβόλαια υποστήριξης.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για απορίες ή για να έχετε την αμέριστη συμπαράστασή μας.


ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ, ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ

by chris01 | Updated on January 27, 2020 | Views: 953

Για τις λέξεις ασθενοφόρα και αεροδιακομιδές εμφάνιση ιστοσελίδας στην πρώτη θέση και σελίδα της Google. Πράγματι κάντε την έρευνά σας να δείτε ότι στις λέξεις κλειδιά:

η ιστοσελίδα της Athens Ambulance είναι όχι μόνο στην πρώτη σελίδα της Google, αλλά και στην πρώτη θέση στη Google.

Ασθενοφόρα από την Athens Ambulance.

Δείτε ότι και αυτή η ιστοσελίδα βρίσκεται στην ...

διαβάστε ολόκληρο το άρθρο


AIR AMBULANCE GREECE

by chris01 | Updated on January 27, 2020 | Views: 911

Για τις λέξεις air ambulance Greece εμφάνιση ιστοσελίδας στην πρώτη σελίδα της Google. Φυσικά ανάμεσα σε όλες τις τεχνικές, όπως θα έχετε αντιληφθεί είναι και το χεράτο template. 

Τί σημαίνει χεράτο template για την air ambulance;

Απλούστατα ότι όταν είναι μοναδικό στον κόσμο ένα template, τότε αξιολογείται στο max από τις μηχανές αναζήτησης η ιστοσελίδα στη συγκεκριμένη κατηγορία. Και, πιστέψτε με, μετά το χρόνο ανοίγματος της ιστοσελίδας ο δεύτερος πιο σημαντικός παράγοντας είναι το design. Δεν εννοούμε να είναι φανταστικό κλπ., αλλά να είναι μοναδικό, δηλαδή να μην είναι ένα, που το έχουν πολλές ιστοσελίδες.

AIR AMBULANCE GREECE.

Πράγματι η ιστοσελίδα της εταιρείας ambu24 είναι σχεδιασμένη custom, δηλαδή, όπως είπαμε και πιο πάνω στο χέρι. Θα μου πει κάποιος ότι υπάρχουν και προγράμματα, που σχεδιάζεις εύκολα ένα site. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Από δω όμως αρχίζει η μαγεία του εγχειρήματος.

διαβάστε το πλήρες άρθρο..


ΠΑΡΚΙΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ, ΠΑΡΚΙΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

by chris01 | Updated on January 27, 2020 | Views: 1114

Πάρκιν αεροδρομίου και airport parking el venizelos στην πρώτη σελίδα της Google; Δείτε τα βήματα.

ΠΑΡΚΙΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ, ΠΑΡΚΙΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ.Πώς μπορεί κάποιος να εγγυηθεί εμφάνιση μίας ιστοσελίδας στις πρώτες θέσεις της google; Καταρχήν χρειάζεται πρώτα απ' όλα χρειάζεται να σχεδιάσετε ή να σχεδιάσουμε για σας ένα seo oriented tempplate. Αυτό είναι αναγκαίο, διότι με ένα πρότυπο, που το έχετε πάρέι δωρεάν ή πληρώσει 50 δολάρια το αποτέλεσμα θα είναι πενιχρό.

περισσότερα για πάρκιν αεροδρομίου...

ΠΑΡΚΙΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ, ΠΑΡΚΙΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.

Δεν αρκούν μόνο τα backlinks για να πάρει μία ιστοσελίδα θέση υψηλής κατάταξης (higly ranked webpage), αλλά το όλο στήσιμό της. Λεπτομέρειες θα βρείτε αξιοποιώντας τα άρθρα και των υπολοίπων υποσελίδων αυτού του portal και μάλιστα εκείνο το άρθρο για seo strategies σε αγγλική έκδοση.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για απορίες ή για να έχετε την αμέριστη συμπαράστασή μας.


ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ, ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

by chris01 | Updated on January 27, 2020 | Views: 1272

Για τις λέξεις γιτρός στο σπίτι ή κατ οίκον πώς μπορεί κάποιος να εγγυηθεί εμφάνιση μίας ιστοσελίδας στην πρώτη σελίδα της google;

Δείτε πώς καταφέραμε να φιγουράρει η ιστοσελίδα www.giatros24.net στην πρώτη σελίδα στη Google για τις λέξεις κλειδιά:

 

ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ, ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ, ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΓια τις λέξεις γιατρός στο σπίτι ή γιατροί κατ οίκον πώς μπορεί κάποιος να εγγυηθεί εμφάνιση μίας ιστοσελίδας στην πρώτη σελίδα Google;

   


ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗ GOOGLE

by chris01 | Updated on April 20, 2020 | Views: 3284

ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗ GOOGLE - ΤΙΜΗ

Ψάχνεις ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗ GOOGLE και πρώτη σελίδα Google ή προώθηση πρώτης θέσης στο Google και τιμή από seo experts ή specialist? Βρες seo specialists με αποδείξεις.

ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗ GOOGLE: Πόσο εγγυημένη είναι;

Η πρώτη θέση στη Google Yahoo ή και άλλων μηχανών αναζήτησης είναι πάντα εγγυημένη; 6938632880. Τί σημαίνει επιτυχία πρώτη θέση στο Google και πόσο διαρκεί; Είναι εκπληκτικό πόσοι θαυματοποιοί έχουν γίνει μικροί θεοί στο Internet. Εδώ όμως γεννώνται ποικίλες απορίες ως προς την αξιοπιστία. Από την άλλη εύλογα θα αναρωτηθεί κάποιος και για τη διάρκεια. Θα βρίσκεται ο πελάτης πάντα στις αρχικά πρώτες θέσεις; Ή μήπως αστάθμητοι παράγοντες θα επηρεάσουν, τελικά, τη θέση γενικής κατάταξης;

Ερωτήματα προς διερεύνηση:

Ποιος εγγυαται πρωτη θεση στη μηχανη αναζητησησ google;

η πρωτη θεση στη google yahoo ή και στις αλλεσ μηχανεσ αναζητησησ ειναι παντα εγγυημενη;

 

 πρώτη θέση κατάταξης στη google  

-Πόσοι άραγε γνωρίζουν την πραγματικότητα της ελληνικής αγοράς σε ότι αφορά τους Seo experts;

Πολύ λίγοι ευτυχώς, αλλά δυστυχώς κάποιοι πουλάνε λόγια του αέρα και κερδίζουν χρήματα... από τους ανυποψίαστους πελάτες, οι οποίοι όσο εύκολα πείθονται ότι βρήκαν τον κατάλληλο seo expert, άλλο τόσο εύκολα απογοητεύονται που την πάτησαν για άλλη μία φορά στη ζωή τους!

ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗ GOOGLE: Είναι προβλέψιμη;

-Μπορεί πάντα να προβλέψει ενδεχόμενη επιτυχία προώθησης ιστοσελίδας ένας seo specialist;

Όχι πάντα, αν και θέλει πολύ συζήτηση γύρω από τον όρο seo specialist...


-Μπορεί κάποιος να ξεγελάσει τις μηχανές αναζήτησης;

Ναι, αλλά όχι για πολύ. Η ιστοσελίδα θα φάει τέτοιο πέναλτυ, που θα κάνει μήνες να ξαναπάρει την πρότερη οργανική κατάταξή της!

- ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ GOOGLE ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ;

Πολλή συζήτηση έχει γίνει τα τελευταία για τους λόγους που η Google θεωρείται η εγκυρότερη μηχανή αναζήτησης, ώστε όλοι να θέλουν να κατατάξουν την ιστοσελίδα τους στην πρώτη θέση στη Google. 
Και αν υποθέσουμε ότι αυτό μπορεί να συμβεί αρχικά, τότε ελλοχεύει ο κίνδυνος να κατρακυλήσει από την πρώτη θέση στη Google ή ακόμα και από την πρώτη σελίδα για τους επόμενους λόγους:

 1. Πολλά κλικς που πήρε η ιστοσελίδα σας δεν έγιναν με "φυσικό τρόπο", αλλά με προγράμματα προώθησης.
 2. Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας αποδείχτηκε τελικά ότι είναι αντιγραφή από κείμενα άλλων ιστοσελίδων με προγενέστερη ημερομηνία δημοσίευσης!

Ας δούμε τώρα ένα παράδειγμα που κάποιος μπορεί να σας ξεγελάσει: "πώς να μετατρέψετε το πάθος σας" είναι μία έκφραση που αποτελείται από 6 λέξεις. Φυσικά είναι πανεύκολο να προωθήσει κάποιος μία τόσο μεγάλη έκφραση. Αν τη βάλει στον τίτλο καθάρισε, διότι έχει πολλές λέξεις. Εκείνη η προώθηση μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία, που είναι μία λέξη, δηλαδή μονολεκτικά keywords. Τότε τα πράγματα σοβαρεύουν...

Πράγματι, σε λέξεις κλειδιά όπως είναι Ηλεκτρολόγος, όπου έχουμε μονολεκτική προώθηση ο ανταγωνισμός είναι συνήθως δυσανάλογα υψηλός. Σε αυτές τις περιπτώσεις απαιτούνται πολύ περισσότερες τεχνικές από μία σειρά από backlinks.

Το ίδιο συμβαίνει για την περίπτωση αποφράξεις ή δερματολόγος ή ασθενοφόρα. Εδώ μπαίνουν νέες έννοιες υπό εξέταση όπως η έννοια GEO, δηλαδή Geographical Engine Optimization. Συνεχίστε την ανάγνωση, διότι σε αυτό το site υπάρχει ένας όγκος πληροφοριών, που είναι βιωματικές και σε τακτά διαστήματα, αν όχι ημερησίως, συμπληρώνεται με up to date ενημέρωση.

περισσότερα...


ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ GOOGLE

by chris01 | Updated on April 20, 2020 | Views: 28619

ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ GOOGLE - άλλος ένας στην παρέα μας!

Είναι η ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ GOOGLE εγγυημένη; Για επιτυχία προώθησης στην πρώτη θέση Google εμπιστευτείτε μόνο ειδικούς με επιτυχίες! 6938632880. Όπως μπορείτε να δείτε, αυτό το άρθρο έχει όχι απλά πολυδιαβαστεί, αλλά χιλιοδιαβαστεί.

Πλέον είμαστε στην ευχάριστη θέση να απευθυνόμαστε όχι μόνο στο ελληνόφωνο κοινό μας, αλλά και σε επαγγελματίες και ιδιώτες του εξωτερικού. Αυτό συμβαίνει, διότι οι τεχνικές προώθησης, που έχουμε ανακαλύψει, αναπτύξει και εφαρμόσει τα τελευταία 15 έτη έχουν για τις μηχανές αναζήτησης καθολική ισχύ. Όχι μόνο έχουμε πιστούς ακολούθους, αλλά και πολύ νέους ανθρώπους, οι οποίοι μας συμβουλεύονται στο ξεκίνημα της επιχείρησής τους. Εξάλλου πολλοί συνάδελφοι στο χώρο έρχονται σε επαφή μαζί μας ως εν δυνάμει νέοι συνεργάτες.

Πρώτη θέση στη Google από τον seo expert Chris Mandrakis.

Πρώτη θέση στη Google - γιατί από μας;

Πολλά άρθρα μας για πρώτη θέση στη Google έχουν καταχωρηθεί επίσημα πλέον στη wikipedia. Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο διαβάζονται, αλλά αποτελούν τη βάση εκκίνησης για κάποιον, που καταπιάνεται για πρώτη φορά με την προώθηση.

Πρώτη θέση στη google.

Τέλος, εκτός από τα επιστημονικά μας άρθρα, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε σε κάθε πρόκληση.

Εκεί, όπου οι άλλοι αποτυγχάνουν, εμείς θα κάνουμε το κάτι παραπάνω σύμφωνα με την αρχή της ελάχιστης δράσης.

Θα βρούμε για σας την ειδοποιό διαφορά, όπου θα εστιάσουμε για να νικήσουμε τον ανταγωνισμό.

 

Δείτε μερικές αγωνιώδεις ερωτήσεις πολλών επαγγελματιών, οι οποίοι βρίσκονται σε απόγνωση.

Γιατί βρίσκονται σε απόγνωση;
Διότι έχουν χαθεί εν μέσω πολλών αναζητήσεων με σκοπό να βρουν τον κατάλληλο επαγγελματία.

Τί περιμένουν από αυτόν;
Να προωθήσει την ιστοσελίδα τους όχι μόνο στην πρώτη σελίδα αλλά, αν είναι δυνατόν, και στην πολυπόθητη πρώτη θέση στη google. 

ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ στο GOOGLE

-Παρά την προσπάθεια να πετύχω "πρώτη θέση στο Google" με χίλιους τρόπους, δεν τα κατάφερα. Γιατί;
Μα είναι πολύ φυσικό. Έκανες πολλή προσπάθεια, αλλά πάντα κάτι έλιπε ή, ακόμα χειρότερα, έκανες κάποια πολύ σοβαρά λάθη.

-Ποιά μπορεί να είναι τα λάθη μου στην προώθηση ιστοσελίδας;
Πολλά. Όπως έκαναν, κάνουν και θα συνεχίσουν να κάνουν πολλοί άλλωστε. Δεν είσαι ο μόνος, που είδες το στόχο και παρέβλεψες το δρόμο. Ξεκίνησες ανάποδα!

-Δηλαδή πώς πρέπει να ξεκινήσω για να προωθήσω ένα domain στην πρώτη θέση στο Google;

Απλούστατα, να δεις τους ανταγωνιστές σου στις λέξεις κλειδιά, για τα οποία επιθυμείς να προωθήσεις την ιστοσελίδα σου. Καταρχήν, τί PR έχουν τα domain των ανταγωνιστών σου;

-Τί να ψάξω;

 1. Τί αξία δίνουν σε αυτές τις ιστοσελίδες σε δολάρια;
 2. Βρες ποιός είναι ο κύριος ανταγωνιστής σου.
 3. Ψάξε πόσο παλιό είναι το domain του.
 4. Δες πώς είναι στημένο το δικό του domain και σε ποιά πράγματα ήταν απρόσεκτος ο seo specialist του.

-Και αφού το κάνω ποιά είναι τα επόμενα βήματα;

 1. Κατάστρωσε ένα σχέδιο για το στήσιμο των σελίδων του domain σου.
 2. Αν είναι ήδη κατασκευασμένο, πιθανότατα να θέλει ανακατασκευή.

-Να αγοράσω backlinks από διάφορα site, που δίνουν σωρηδόν επί μηνιαίας πληρωμής, από το Internet;

Φυσικά και όχι (τεράστιος κίνδυνος):

 1. Με το νέο penguin algorithm φαίνονται πόσα backlinks έγιναν από μηχανές και όχι με φυσιολογικό τρόπο.
 2. Πολλά domains έχουν υποβαθμιστεί ήδη σε ότι αφορά το PR τους.
 3. Να πάρεις backlinks ή δυνατόν από αξιόπιστα και έγκυρα domains με υψηλό PR, trustworthiness, αξία, κλπ.

(σύντομα θα εμπλουτιστεί το άρθρο με αρκετά πραγματικά παραδείγματα)


  ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

  by chris01 | Updated on January 27, 2020 | Views: 991

  Στις μεταφορές μετακομίσεις Ελλάδος το cargo greece πρώτη σελίδα Google. Πώς μπορεί κάποιος να εγγυηθεί εμφάνιση μίας ιστοσελίδας στην πρώτη θέση της Google;
  ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ στην πρώτη θέση στη google.

  Η εμφάνιση μίας ιστοσελίδας στην πρώτη σελίδα της google στην κατηγορία μεταφορών μετακομίσεων ή αλλιώς για τις λέξεις κλειδιά "μεταφορές μετακομίσεις";

  Εκείνο που είναι αξιοσημείωτο είναι οι πολλές επιτυχίες πρώτης σελίδας google στο σύνολο των αναζητήσεων σε όλους τους νομούς και δήμους της ...

  περισσότερα για μεταφορές...

   


  Πρώτη σελίδα στη Google - μάθετε πώς

  by chris01 | Updated on April 20, 2020 | Views: 1860

  Πώς μπορεί κάποιος να εγγυηθεί εμφάνιση μίας ιστοσελίδας στην πρώτη σελίδα της Google εγγυημένα; Πώς έγινε αυτό για τις λέξεις "προωθήσεις ιστοσελίδων" ?

  Κέρδη με ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ GOOGLE

  Η πρώτη σελίδα στη Google κάποιους ευνόησε κι έκαναν τις επιχειρήσεις τους βιώσιμες όχι, φυσικά, για μεγάλη χρονική διάρκεια. Γιατί συνέβη όμως αυτό; Αυτό μπορεί να οφείλεται είτε σε μεγάλη οικονομική αφαίμαξη στο google adwords είτε στο γεγονός της έλλειψης ανταγωνισμού στο προς διάθεση προϊόν ή υπηρεσία. Στην προκειμένη περίπτωση είναι εφικτή με λίγη παραπάνω προσπάθεια ακόμη και η πρώτη θέση Google.

  Πόσο δύσκολη είναι η ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ GOOGLE

  Για να πετύχετε κατάταξη στην πρώτη σελίδα της google δεν είναι πάρα πολύ δύσκολο --> 6938632880. Αρκεί να ακολουθήσετε κάποιους κανόνες.

   πρώτη σελίδα στη google    

   Κατάταξη στην πρώτη σελίδα
  της Google

  H πρώτη σελίδα στη Google δεν είναι επίτευγμα τυχαίο, διότι η προώθηση στην google first page θέλει γνώση, εμπειρία και πολλή προσπάθεια!

  Ακόμη απαιτείται πολύ υπομονή και αξιολόγηση καθεμιάς από τις τεχνικές seo, που έχετε εφαρμόσει.

  Εννοείται ότι η εμπειρία μετράει, αν και μερικές φορές η τύχη κάποιων νέων είναι με το μέρος τους. Φτάνει όμως μετά από κάποιες τυχερές θέσεις να μπορέσουν να αποκωδικοποιήσουν τις λίγες επιτυχίες τους. Μόνο με επιστημονική κατάρτιση μπορεί να αξιολογήσει κάποιος τη μία ή την άλλη τεχνική seo. Φυσικά, και να επιλέξει κάθε φορά το κατάλληλο μείγμα του πλέγματος προώθησης.

  Το δύσκολο όμως είναι να πετύχετε πρώτη θέση στη Google

  Τελικά τί είναι αυτό, που είναι φρόνιμο και ωφέλιμο να κάνετε
  ;

  Συμβουλές για ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗ GOOGLE

  Δείτε μερικές συμβουλές από τον Seo expert Chris Mandrakis:

  a. Βάλτε τις λέξεις κλειδιά στο όνομα domain.
      Παράδειγμα: για να βγείτε στην κατηγορία "μεταφορές...

  περισσότερα για πρώτη σελίδα Google


  seo specialist

  by chris01 | Updated on January 27, 2020 | Views: 15467

  Seo specialists are giving examples for you to make your website promotion and effectiveness no more complicated and becoming a seo specialist.

  (You are still not viewing the fully english version)

  There might be some bad thoughts crossing your mind about google if you tried hard for a website promotion and yet have not succeeded!

  The only truth is that search engines "don't lie"; your website will earn the "right" position depending on many parameters...

  seo specialist

  Soon there will be many explanations about the "right position" in contradiction to many of my colleges, who believe that a website will take the first place only if it gains the biggest number of hits among all competiting websites for a specific keyword.

  That's also a "big lie" and Google adwords is getting money (billions) with this myth in the air!

  It may sound heretic, but you can watch our articles about seo specialist at the real english version..

  read more...


  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

  by chris01 | Updated on January 27, 2020 | Views: 19789

  Πιέστε στους επόμενους συνδέσμους για να πειστείτε ότι δεν αρκεί μόνο ο η κλοπή ενός template από το Internet και να φτιάξουμε στα γρήγορα κάτι σε zoomla για να θεωρηθούμε κατασκευαστές ιστοσελίδων. Το πρωτότυπο επιβραβεύεται στον παγκόσμιο ιστό από τις μηχανές αναζήτησης, και βεβαίως στα πλαίσια των στόχων που έχει θέσει κάθε ενδιαφερόμενος. Η κατασκευή ιστοσελίδων όταν γίνεται από ερασιτέχνες εκ πρώτης όψεως φαίνεται να είναι καλό, διότι αποτελεί οικονομική λύση, αλλά από την άλλη κάποιοι υποστηρίζουν ότι τα πάντα γίνονται, αλλά στηριζόμενοι σε πείρα μερικών μηνών δεν μπορούν να κόπτονται ότι η ανάπτυξη ιστοσελίδων είναι κάτι εύκολο.

  Απλούστατα θα πάρουν 500 Ευρώ στο χέρι και για μία δουλειά που είναι αντιγραφή από κάποιον άλλο. Αυτό έχει ως επακόλουθο ότι οι μηχανές αναζήτησης θα το ανακαλύψουν και θα πάρει η ιστοσελίδα μία "κακή αξιολόγηση" σε ότι αφορά το template, που το έχουν ανάγει σε "σχεδιασμό ιστοσελίδων" ορισμένοι.

  Επίσης, αυτός ο "αεριτζής" θα πει στον πελάτη, ο οποίος θα έχει χαρεί καταρχήν, εφόσον δε θα έχει ξοδέψει πολλά χρήματα:

  -Ξέρετε κάτι; Δυστυχώς ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος για την κατηγορία που θέλετε να σας προωθήσουμε, άρα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την υπηρεσία google adwords, πράγμα που σημαίνει "μελέτη" και μετά από "έρευνα" θα σας πούμε το κόστος ανά μήνα. Συνήθως για 150 Ευρώ χρέωσης από τη google η χρέωση κυμαίνεται από 350 έως και 500 Ευρώ πλέον ΦΠΑ.

  Για να μη σας παραμυθιάζουν πιέστε εδώ...

  Ιστοσελίδα για το Εργαστήριο Λιμενικών Έργων του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ)


  περισσότερες ιστοσελίδες...

  Μήνυμα κ.Μουτζούρη Κωνσταντίνου (Προέδρου του ΕΛΕ και πρώην πρύτανη ΕΜΠ):
  Η συμβολή στο σχεδιασμό και ανάπτυξη της ιστοσελίδας για το Εργαστήριο Λιμενικών Έργων του κ. Μανδράκη ήταν αποφασιστικής σημασίας για το άνοιγμα που κάναμε στην ψηφιακή εποχή. Στόχος μας ήταν να προβάλουμε το έργο μας συμβάλλοντας με όλους τους τρόπους στις υποδομές της χώρας για μία εύρωστη ελληνική κοινωνία, όπως κάναμε τις τελευταίες δεκαετίες. Σε αυτό το πλαίσιο θα συνεχίσουμε δυναμικά σε μία νέα εποχή για το καλό του τόπου μας.
   
  περισσότερες ιστοσελίδες..
  .


  Ιστοσελίδα στην κατηγορία μεταφορές μετακομίσεις

  http://www.cargo-greece.gr portal για μεταφορές

  http://www.athos-greece.net portal για όλες τις Ιερές Μονές Αγίου Όρους

  http://www.athens-ambulance.com ιστοσελίδα της Athens Ambulance

  http://www.athens-ambulance.com/asthenofora

  http://www.apentomoseis-apolymanseis.gr

  http://www.giannoutsos.com

  http://www.mpomponieres-vaptisis.net (μπομπονιέρες βάπτισης)

  http://www.profities.com (Προφητείες)

  περισσότερες ιστοσελίδες...


  ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

  by chris01 | Updated on January 27, 2020 | Views: 159661

  ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ στις πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης google, yahoo, msn. Προώθηση ιστοσελίδας και προώθηση ιστοσελίδων.

  Προώθηση ιστοσελίδων

  Ανοίξτε τις επόμενες κατηγορίες για να δείτε τις πρωτιές μας στις ιστοσελίδες που έχουμε κατά καιρούς προωθήσει. Αυτές οι επιτυχίες ήρθαν μετά από πολυετή μόχθο και πειράματα με ειδικά προγράμματα μετρήσεων διαφόρων παραμέτρων πάνω στην προώθηση προώθηση ιστοσελίδας.

  ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ


  ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ


  seo specialists είμαστε και όχι δήθεν seo experts. Δείτε περισσότερα στο θέμα  προώθηση ιστοσελίδων.

  seo specialist experts
  Sections: ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ Google, seo experts, seo specialist, κατασκευή ιστοσελίδων  » ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, seo experts, ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ΠΡΟΓΝΩΣΗ » seo expert

  « Previous Image  

  5798 Views

  seo expert

  Submitted by: chris01
  Seo experts Greece, Seo Specialists

  Seo experts Greece

   

  Περισσότερα για Seo Experts Greece

  ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ GOOGLE, ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ GOOGLE

  Seo experts Greece

   ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ GOOGLE ΚΑΙ ΣΕΛΙΔΑ

  Περισσότερα για ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ Google

  kai 

  ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ Google

  σε αυτό το πόρταλ, διότι:

  1. Σε αυτές τις υπηρεσίες εργαζόμαστε από το 1995 και

  2. έχουμε εμπειρία άνω των 25 ετών.
  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ στην αθηνα σε 10 κυριως περιοχες

  Νέος χώρος επιστημονικής εντρύφησης είναι το GEO, που αποτελεί την πιο εξελιγμένη μορφή του SEO

  social media

  Join me on
  -------- ---------------------- ---------

  blogspot-1
  seo specialists, Πρώτη Θέση Google

  blogspot-2
  SEO SPECIALISTS

  blogspot-3
  ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗ GOOGLE

  blogspot-4
  PARKING ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

  -------- ---------------------- ---------

  Google MyBusiness 1

  Πρώτη θέση Google seo experts

  -------- ---------------------- ---------

  Google MyBusiness 2

  Πρώτη θέση Google και πρώτη σελίδα

  -------- ---------------------- ---------

  ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΑ, ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ GOOGLE

  SEO specialists και όχι ερασιτέχνες.

  Δείτε τις επιτυχίες μας για να πεισθείτε. Οι πολυάριθμες πρώτες θέσεις ιστοσελίδων που βρίσκονται στην πρώτη θέση στις μηχανές αναζήτησης Google, Yahoo, Altavista κ.α. πιστοποιούν ότι στο χώρο μας των SEO specialists είμαστε:
  1. Στην πεντάδα των πρώτων στις τεχνικές προώθησης,
  2. Οι καλύτεροι στις συνεργασίες, διότι δεν ζητάμε μηνιαία συμβόλαια υποστήριξης.

  περισσότερα για "πρώτη θέση Google"

  Βιντεο με τεχνικες Μανδρακης Χρηστος

  Μανδράκης Χ. δείτε πώς φτιάχνουμε flash video από στατικές εικόνες με χρήση διαφόρων τεχνικών σε macromedia flash.
  Iδέες Μανδράκης Χρήστος.

  Κατηγορίες:

  Login Panel
  Επικοινωνια με seo expert για ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ GOOGLE

  Κλείσιμο Ραντεβού

  Seo Expert in Greece για Πρώτη Σελίδα Google με συμμετοχή σε διάφορα projects και ειδικός πλέον στην έρευνα για προώθηση ιστοσελίδων αλλά και δημιουργία webquests (ιστοεξερεύνηση ιστοεξερευνήσεις).

  Πρώτη σελίδα στη Google και θέση seo expert geo.

  Seo Experts Greece με διεθνή απήχηση!

  φόρμα επικοινωνίας

  Επισκευές ψυγείων

  Επισκευές πλυντηρίων

  Δείτε την ιστοσελίδα με GEO targeting τεχνικές!

  Επίσης, τους καλύτερους SEO Greece!

  SEO Greece

  Δείτε και το πιο αξιόπιστο άρθρο στο χώρο μας στο διεθνώς αναγνωρισμένο ηλετρονικό έντυπο:

  Πρώτη Σελίδα Google, CNN Greece

  CNN Greece

  SEO Expert

   

  Κουφωματα

   Κουφώματα αλουμινίου Παπαβασιλείου

  ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ

  Νέος χώρος επιστημονικής εντρύφησης είναι το GEO, που αποτελεί την πιο εξελιγμένη μορφή του SEO

  ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΣΑΣ ΚΕΡΔΟΣ

  Πώς να μετατρέψετε το πάθος σας σε κέρδος!

  seo sponsors

  air ambulance Greece


  Αεροδιακομιδές ασθενών από την athens ambulance την καλύτερη εταιρεία για αεροδιακομιδή ασθενών.


  ασθενοφόρα και αεροδιακομιδές 

  ΝΗΡΕΑΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ

  Αποφράξεις Αθήνα με G.E.O.

  PARKING ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

  PARKING ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ.

   

  ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ, athens home care.

  ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ 

  ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.

  Αποφράξεις στην Αθήνα με 100% επιτυχία.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

  Απεντομώσεις και απολυμάνσεις από την Pest Guardian Services.

  ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΝΩΕ


  Εδώ όμως η ανάπτυξη έγινε με ολοκαίνουριο μοναδικό custom C.M.S.. Έτσι δεν είναι μόνο το design μοναδικό αλλά κυρίως το προγραμματιστικό μέρος της δημιουργίας. Δείτε τις λέξεις κλειδιά:

  αποφράξεις Αθήνα,

  αποφράξεις Αγία Παρασκευή,

  αποφράξεις Βύρωνα,

  αποφράξεις Πεντέλη,

  Αποφράξεις στο Γουδή,

  Αποφράξεις στην Ηλιούπολη,

  Αποφράξεις στα Ιλίσια,

  Αποφράξεις στο Παγκράτι,

  Αποφράξεις στον Υμηττό,

  Αποφράξεις στην Αργυρούπολη,

  Αποφράξεις στη Βούλα,

  Αποφράξεις στη Γλυφάδα,

  Αποφράξεις στο Ελληνικό,

  Αποφράξεις Αιγάλεω.

  Αποφράξεις στο Αιγάλεω,

  Αποφράξεις στο Περιστέρι,

  Αποφράξεις στο Χαλάνδρι,

  Αποφράξεις στο Χολαργό

  δείτε για αποφράξεις  

  Πρώτη σελίδα στο Google.

  Πρώτη σελίδα στο Google

  Αποφράξεις σε όλη την Αθήνα.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΡΑΚΛΗΣ στην πρώτη θέση στη Google για μία μόνο λέξη κλειδί

  Αποφράξεις Βουλιαγμένη.

  Αποφράξεις στη Βουλιαγμένη

  Αποφράξεις στη Βάρκιζα και

  Αποφράξεις Χαλάνδρι.

  Αποφράξεις στο Χαλάνδρι

  ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΕΙΑ ΤΟ "GOOGLE ADWORDS" ?

  Είναι η Google adwords πανάκεια;


  Σύντομα θα βγει ανακοίνωση που θα καίει ...πολύ κόσμο..

  Μην ακούτε τις "Κασσάνδρες" να σας υπόσχονται αλλά κάντε κλικ στις επόμενες κατηγορίες.

  Θα δείτε με χειροπιαστά παραδείγματα ότι έχουμε επιτύχει πολλές πρώτες θέσεις στη Google, Altavista, Yahoo Bing και όχι μόνο.

  "
  1η σελίδα Google" δεν είναι κάτι τυχαίο αλλά προϋποθέτει έρευνα, τεχνογνωσία και ευφυείς λύσεις!

  -------- ---------------------- ---------

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

  Στις αποφράξεις υπάρχει ο μεγαλύτερος ανταγωνισμός όλων.

  Δεν υπάρχει πιο δύσκολη κατηγορία αναζητήσεων!

  Αποφράξεις στην Αθήνα με 100% επιτυχία.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ με Wordpress

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ.


  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΩΕ με portal σε CiMS

  Αποφράξεις σε όλη την Αθήνα.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΡΑΚΛΗΣ στην πρώτη θέση στη Google για μία λέξη κλειδί αλλά και σε 165 περιοχές της Αθήνας,

  όπως συμβαίνει για το επόμενο site:

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΗΡΕΑΣ

  Αποφράξεις Αθήνα ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΝΗΡΕΑΣ

  Seo Experts Greece, ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ Google
  SEO Experts Greece, SEO Specialists, S.E.O.
  Published: September 6, 2018
  Updated: January 13, 2021
  ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ, ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  Published: August 16, 2018
  Updated: January 27, 2020
  ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ, ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  Published: April 27, 2018
  Updated: March 9, 2018
  Απολυμάνσεις, Απολυμάνσεις Αθήνα
  Published: April 17, 2018
  Updated: May 13, 2018
  Αποφράξεις, Αποφράξεις Αθήνα
  Published: March 6, 2018
  Updated: February 12, 2019
  S.E.O. Specialists, SEO Experts
  Published: March 6, 2018
  Updated: April 20, 2020
  Αποφράξεις Αθήνας στην πρώτη θέση Google
  Published: March 5, 2018
  Updated: January 27, 2020
  ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ, ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ
  Published: July 6, 2017
  Updated: January 27, 2020
  ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ, ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ
  Published: July 6, 2017
  Updated: November 21, 2019
  AIR AMBULANCE GREECE
  Published: July 5, 2017
  Updated: January 27, 2020
  AIR AMBULANCE GREECE
  Published: July 5, 2017
  Updated: November 21, 2019
  ΠΑΡΚΙΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ, ΠΑΡΚΙΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
  Published: February 6, 2017
  Updated: January 27, 2020
  ΜΕΤΑΦΟΡA ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ
  Published: February 13, 2016
  Updated: March 16, 2016
  ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ, ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
  Published: January 24, 2016
  Updated: January 27, 2020
  ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ, ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
  Published: January 24, 2016
  Updated: January 4, 2017
  ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΤΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΣΑΣ
  Published: September 26, 2015
  Updated: December 13, 2019
  ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗ GOOGLE
  Published: September 18, 2015
  Updated: April 20, 2020
  ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ GOOGLE
  Published: January 16, 2015
  Updated: April 20, 2020
  ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ ΑΚΕΡΑΙΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ
  Published: August 25, 2014
  Updated: December 14, 2019
  ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
  Published: July 15, 2014
  Updated: January 27, 2020
  ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  Published: July 15, 2014
  Updated: October 22, 2016
  ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ GOOGLE
  Published: June 12, 2014
  Updated: November 22, 2019
  Πρώτη σελίδα στη Google - μάθετε πώς
  Published: May 25, 2014
  Updated: April 20, 2020
  Copyright 2002 - 2020
  Published: January 19, 2014
  Updated: January 27, 2020