Σύντομος πίνακας περιεχομένων

 1. Πώς έχουν επηρεάσει το SEO οι αλγόριθμοι τεχνητής νοημοσύνης (Artificial Intelligence);
 2. Τελικά ποιός είναι SEO Expert ή Specialist στην Ελλάδα;
 3. Επιτήδειοι seo experts:
  1. Ερασιτέχνες SEO Experts:
 4. Ποιος κυβερνάει τον κόσμο του SEO γενικότερα και όχι μόνο στη Μενεμένη;
 5. Γιατί στο SEO είναι απαραίτητο το A.I. (Artificial Intelligence);
 6. Service Ψυγείων στη Μενεμένη και πώς έγινε εφικτή η Πρώτη Θέση!
 7. Service air condition στη Μενεμένη, επισκευή και συντήρηση
 8. Service Πλυντηρίων Μενεμένη επισκευή και συντήρηση
 9. Service τηλεοράσεων στη Μενεμένη
 10. Βράβευση υπηρεσιών και στο εξωτερικό
 11. Πρώτη Θέση Google Μενεμένη: Ποιό είναι το κόστος;
 12. ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΕΝΕΜΕΝΗ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ, 24h κοντά σας!
 13. Αποφράξεις Μενεμένη με μισή σελίδα σε οργανικά αποτελέσματα!
 14. ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – 12 Frequently Asked Questions (F.A.Q.)
  1. 1 Θέλω τιμές για Πρώτη Σελίδα Google Μενεμένη. Ποιο είναι το κόστος;
  2. 2 Ποια πλεονεκτήματα έχετε για Πρώτη Θέση Google Μενεμένη;
  3. 3 Γιατί να επιλέξω SEO Experts μόνο Medusa που διαφημίζετε;
  4. 4 Ποια μέτρα εφαρμόζετε κατά του Covid-19;
  5. 5 Θέλω να μάθω για ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ή αλουμίνια πώς σε 450 περιοχές είστε στην πρώτη σελίδα;
  6. 6 Από που καθορίζεται η πρώτη θέση στην κατηγορία ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΕΝΕΜΕΝΗ;
  7. 7 Γιατί επιλέγετε Μεταμόσχευση μαλλιών από το δικό μας Portal;
  8. 8 Γιατί Πρώτη Θέση Google από δικό μας SEO Specialists?
  9. 9 Γιατί η επιλογή ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΝΕΜΕΝΗ από σας να φέρνει περισσότερα έσοδα;
  10. 10 Πώς πετύχατε για ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΜΕΝΕΜΕΝΗ στην προώθηση ιστοσελίδων πανελλαδικά;
  11. 11 Ποια πλεονεκτήματα έχετε στις επισκευές τηλεοράσεων;
  12. 12 Ποια αξιοπιστία εγγυάσθε ως SEO Greece π.χ. στην κατηγορία ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΜΕΝΕΜΕΝΗ;

Δείτε Seo specialists Seo experts στη Μενεμένη με πάρα πολλές επιτυχίες, αφού η δουλειά είναι τέχνη και ενασχόληση ζωής. Αναζητήστε SEO Expert, S.E.O. Specialist με τις βέλτιστες τεχνικές για προώθηση ιστοσελίδας. Δείτε seo experts Seo specialists με πάρα πολλές επιτυχίες και πολύ πλούσιο portfolio. Πάντα να ζητάτε αποδείξεις και απτά αποτελέσματα.

Πώς έχουν επηρεάσει το SEO οι αλγόριθμοι τεχνητής νοημοσύνης (Artificial Intelligence);

SEO Greece mandrakis στη Μενεμένη

Η άνοδος των αλγορίθμων τεχνητής νοημοσύνης είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο. Έχουμε περάσει σε νέα εποχή, όπου οι μηχανές αναζήτησης και κατ' επέκτασιν κατάταξης των ιστοσελίδων σε αυτό που αποκαλούμε "οργανικά αποτελέσματα" έχει αλλάξει επίπεδο. Με αλγορίθμους που προσδίδουν "επαυξημένη εμπειρία" στην πλοήγηση των χρηστών στη Google και εμείς δεν μείναμε πίσω. Τουναντίον σχεδιάσαμε, τρέξαμε προγράμματα και δημιουργήσαμε κάτι ανεπανάληπτο. Μία πλατφόρμα που πληροί όλες τις προδιαγραφές της Google. Αντίθετα με άλλους εμείς έχουμε συμπεριλάβει παράγοντες που η ίδια η Google θα υλοποιήσει στο μέλλον. Για αυτό στις αναβαθμίσεις του λεγόμενου αλγορίθμου της Google εμείς δεν ανησυχούμε ποτέ.

Σε συνέχεια των προηγουμένων ο όμιλος εταιρειών Medusa φιλοδοξεί πια να εδραιωθεί και στο εξωτερικό. Δεν κρύβουμε όμως τη χαρά μας να έχουμε αρκετές κρούσεις από σοβαρούς διαφημιστικούς ομίλους της ελληνικής αγοράς τόσο για συνεργασία όσο και για εξαγορά. Φυσικά, ακόμη είναι στα σπάργανα οι συζητήσεις, όμως σε ικανό χρονικό διάστημα θα ωριμάσουν οι συνθήκες για ένα σοβαρό deal. Στο μεταξύ όμως καθημερινά η ομάδα μας οπλίζει την πλατφόρμα μας, έτσι ώστε να έχουμε ένα προϊόν αξεπέραστο. Αυτό που εσείς απολαμβάνεται είναι μία πλατφόρμα, όπου εργάζονται επιστήμονες senior programers με:

 • μεθοδικότητα,
 • διάρκεια στο χρόνο για να μην πληρώνετε διαρκώς αναβαθμίσεις και
 • να έχετε την κότα με τα χρυσά αυγά.

Τελικά ποιός είναι SEO Expert ή Specialist στην Ελλάδα;

Τελικά SEO Expert ποιός είναι; Στην αγορά επιβιώνουν από επιτήδειοι και ερασιτέχνες "SEO Experts" έως επαγγελματίες SEO Specialists. Όλοι την πατάνε; Φυσικά, όχι όλοι. Ίσως οι περισσότεροι;

Όμως αυτό γιατί συνέβη; Απλά, διότι κάθε καρυδιάς καρύδι υπόσχονταν: "θα σε πάω στην πρώτη σελίδα στη Google ...εγγυημένα.."...

Επιτήδειοι seo experts:

- Τι κάνουν οι επιτήδειοι;

Απλά, με προγράμματα, προωθούν μία ιστοσελίδα με άμεσα αποτελέσματα στις πρώτες 4-8 ημέρες. Εισπράττουν το συμφωνηθέν ποσό και μετά από λίγες μέρες, όταν η ιστοσελίδα χάσει τη θέση της στην πρώτη σελίδα της Google, μην τον είδατε τον Παναγή. Αυτός είναι ο λόγος που απαιτούν σύντομα την εξόφληση της "εργασίας"- προώθησης της ιστοσελίδας.

Επεξήγηση: Υπάρχουν ειδικά προγράμματα που δίνουν πολλά κλικς με άμεσα αποτελέσματα προώθησης της επιθυμητής ιστοσελίδας.

Αυτά, όμως, τα κλικς δεν είναι από χρήστες - επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας.

-Τι κλικς είναι;

Από μηχανές-προγράμματα που δουλεύουν με αλγορίθμους, κάτι που ευτυχώς οι μηχανές αναζήτησης, Google, Yahoo, Bing, Altavista, θα ανακαλύψουν σύντομα.

Πρώτη Θέση Google Μενεμένη

-Ποιο είναι το αποτέλεσμα;

Το αποτέλεσμα είναι η ιστοσελίδα να "μαυριστεί" ή αλλιώς να μπει στη μαύρη λίστα (black list) και αυτή η πληροφορία θα ακολουθεί τόσο την ιστοσελίδα, όσο και το σχεδιαστή-κατασκευαστή. Ειδικά,αν παραπέμπει σε αυτόν ο κώδικας html που προσφέρει ο εξυπηρετητής server, όπου φιλοξενείται η ιστοσελίδα, στους εξυπηρετητές-browsers (Internet explorer, netscape, safari, κλπ).

Ερασιτέχνες SEO Experts:

Εδώ έχουμε άπειρους κατασκευαστές ιστοσελίδων, οι οποίοι από τύχη έχουν πετύχει κατάταξη μίας ή δύο ιστοσελίδων στην πρώτη σελίδα της Google.

Τι κάνουν στη συνέχεια;

Απλούστατα, προβάλλουν τις επιτυχίες τους στους υποψήφιους πελάτες-θύματα ως SEO Experts.

Επεξήγηση:

Αν ο ανταγωνισμός σε μία κατηγορία δεν είναι μεγάλος, τότε είναι εύκολο μία ιστοσελίδα να πάρει καλή σειρά κατάταξης στην πρώτη θέση στη Google. Αυτό μπορεί να γίνει με απλές τεχνικές προώθησης ιστοσελίδων, που μπορεί να βρει κάποιος εύκολα σε ελάχιστα σοβαρά ελληνικά και σε περισσότερα ξένα άρθρα. Τέτοια μπορεί να βρει κάποιος στην αναζήτηση για seo technics, όπως είναι το: http://www.mandrakis.gr/eng/index.php?categoryid=2, όπου θα βρείτε elementary πληροφορίες για seo strategies.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

Γι' αυτό αν κάποιος είναι μεταφορέας με έδρα στο Περτούλι, καλό είναι να ζητάει επιτυχίες στην αναζήτηση "μεταφορές μετακομίσεις" και όχι στην κατηγορία "μετακόμιση στο Περτούλι".

Είναι αξιοσημείωτο ότι η προώθηση ιστοσελίδων στις μεταφορές μετακομίσεις είναι δυσανάλογα μεγαλύτερης δυσκολίας σε σχέση με τη μετακόμιση στο Περτούλι. Στο κάτω κάτω της γραφής ο επιχειρηματίας εκεί είναι γνωστός. Στην ευρύτερη περιοχή του πρέπει να στοχεύει και πανελλαδικά αντί να δίνει βάση σε ερασιτέχνες, διότι, όπως λέει και η παροιμία, στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος!

Ποιος κυβερνάει τον κόσμο του SEO γενικότερα και όχι μόνο στη Μενεμένη;

SEO Experts mandrakis στη Μενεμένη

Είναι πάρα πολύ δύσκολες οι τεχνικές SEO που έχουμε υλοποιήσει ως τώρα. Για να μην παίρνουν τα μυαλά μας αέρα, δεν μπορούμε να βαφτίζουμε ένα τμήμα κώδικα είτε σε php είτε σε Java σε Artificial Intelligence. Όμως δεδομένων των συνθηκών και έχοντας αρκετή γνώση έως τώρα παρατηρώντας τους τρόπους οργανικής κατάταξης των αποτελεσμάτων της Google σχεδιάσαμε ειδική πλατφόρμα.

Ακόμη είναι αξιοσημείωτο ότι οι τελευταίες μεγάλες εταιρείες που μας έχουν αναθέσει εντολή δημιουργίας μεγάλων portals έχουν αύξηση κερδών 138%. Ο στόχος κάθε χρόνο αυξάνεται. Οι εταιρείες διαρκώς ζητούν περισσότερα, διότι επιζητούν αύξηση κερδών. Σε ένα τέτοιο ανταγωνιστικό περιβάλλον έχουμε βάλει όχι μόνο ένα μικρό λιθαράκι αλλά χτίσαμε ένα ισχυρότατο brandname: "Medusa". Οτιδήποτε έχουμε σχεδιάσει, δημιουργήσει, υλοποιήσει μεσουρανεί στις μηχανές αναζήτησης. Δεν έχετε παρά να στείλετε email με:

 • την ιδέα σας,
 • το προϊόν ή
 • την υπηρεσία που θέλετε να προωθήσετε.

Γιατί στο SEO είναι απαραίτητο το A.I. (Artificial Intelligence);

SEO Greece A.I. (Artificial Intelligence)

Κάτι που δεν γνωρίζετε είναι ότι αρκετές εταιρείες αναπτύσσουν το δικό τους λογισμικό με γνωρίσματα τεχνητής νοημοσύνης. Αρκετές φορές όταν οι αλγόριθμοι μηχανών αναζήτησης βλέπουν κάτι καινούριο το περνάνε κατευθείαν στην πρώτη σελίδα και ίσως στην πρώτη θέση σε λίγες μέρες. Αν στη συνέχεια ικανοποιεί τα κριτήρια της Google μένει εκεί, ειδάλλως "κατρακυλάει" στα οργανικά αποτελέσματα. Εδώ είναι πολύ σημαντικό να τονιστεί ότι πολύ σπάνια ο αλγόριθμος κάνει τέτοια λάθη, που να μείνει μία ιστοσελίδα στην πρώτη θέση χωρίς να το αξίζει. Έτσι και εμείς έχουυμε το δικό μας ολοκληρωμένο concept προώθησης ιστοσελίδων με S.E.O. που υιοθετεί κώδικα και αλγορίθμους τεχνητής νοημοσύνης.

Στον αντίποδα των παραπάνω συναντάμε εταιρείες νομοτελειακά καταδικασμένες, οι οποίες έχουν ξεμείνει στα εξής:

 • Ενασχόληση σε πλατφόρμες Wordpress και Joomla.
 • Κατασκευή καρμπόν ιστοσελίδων, που αναγκαστικά καίνε τον πελάτη: Δεν γνωρίζουν ότι το ίδιο template μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια θέσεων στα αποτελέσματα και εισροών στην επιχείρηση.
 • Κλασσικές τεχνικές προώθησης ιστοσελίδων.

Service Ψυγείων στη Μενεμένη και πώς έγινε εφικτή η Πρώτη Θέση!

Στο σημείο αυτό πρέπει να τονιστεί ότι η υπηρεσία σέρβις ψυγείων στη Μενεμένη είναι μία πολύ συχνή υπηρεσία της καθημερινότητας. Η διαπίστωση είναι όχι ότι χαλάει πιο συχνά η συσκευή συντήρησης των φρούτων και λαχανικών ή κατάψυξης.

Απλά όταν χαλάσει ο καταναλωτής πανικοβάλλεται, ειδικά αν δεν έχει δεύτερο ψυγείο. Έτσι καταφεύγει στο άμεσο σέρβις.

Περισσότερα


σερβις ψυγείων

Service air condition στη Μενεμένη, επισκευή και συντήρηση

Είναι αδύνατο να μην αξιολογήσετε την επιτυχία μας σε τόσο δύσκολες λέξεις κλειδιά, όπως είναι: σέρβις Κλιματιστικών στη Μενεμένη. Η επιτυχία μας συνίσταται στο φιλτράρισμα από τις μηχανές αναζήτησης όλου του Portal ανάλογα με την IP του τελικού χρήστη.

Έτσι, ανάλογα αν η ασύρματη συσκευή συνδέεται με router ή μέσω μίας εκ των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας έχει ένα στίγμα. Επίσης, το ιστορικό της συσκευής κρατάει τα σημεία αναφοράς.

Επισκευές air condition

Με συγκεκριμένο αλγόριθμο ο browser δίνει στην οθόνη του τελικού χρήστη όχι μόνο τη γενική υπηρεσία, αλλά και την υπηρεσία στην περιοχή αναφοράς του. Κάντε κλικ για service air condition ή στην εικόνα.

Περισσότερα


Service Πλυντηρίων Μενεμένη επισκευή και συντήρηση

Εκτός από τη λέξη Επισκευές μας ανατέθηκε αμέσως μετά στο ίδιο Portal η προώθηση για Service Πλυντηρίων Μενεμένη.

Αρκετά επίπονη διαδικασία όταν δεν γίνει εξαρχής το αίτημα.

Ωστόσο πετύχαμε όλους τους νέους στόχους.

Service Πλυντηρίων

Περισσότερα


Service τηλεοράσεων στη Μενεμένη

Κατόπιν μας ανατέθηκε η προώθηση για service Τηλεοράσεων. Πάλι το όλο εγχείρημα έκρυβε αρκετές δυσκολίες. Όπως ήταν αναμενόμενο όμως σε εύλογο χρονικό διάστημα η πρωτοπορεία μας δεν άργησε να φανεί.

Οι εκπαιδευμένοι και εξειδικευμένοι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν το service τηλεοράσεων των μεγαλύτερων κατασκευαστών. Στόχος μας είναι η επαναφορά της TV σας σε πλήρη λειτουργικότητα όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Επισκευές Τηλεοράσεων

Περισσότερα


Βράβευση υπηρεσιών και στο εξωτερικό

Οι βραβεύσεις και διακρίσεις μας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό είναι συνεχείς. Στο επόμενο διάστημα θα τις αναφέρουμε μία μία διεξοδικά.

Πρώτη Θέση Google Μενεμένη: Ποιό είναι το κόστος;

Προφανώς η υπηρεσία μας Πρώτη Θέση Google έχει σκοπό να καταδείξει μία νέα εποχή στο χώρο της ανάπτυξης ιστοσελίδων. Ακόμη, στον προγραμματισμό, έτσι ώστε να είναι IP Sensitive. Αυτό σημαίνει ότι η μηχανή αναζήτησης αντιλαμβάνεται την τοποθεσία επιλογής του πελάτη καταναλωτή. Του δίνει την υποσελίδα της δικής του περιοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στο επόμενο κουμπί:

Πρώτη Θέση Google

Περισσότερα


SEO benefits Μενεμένη why us 10reasons Σέο στη Μενεμένη

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΕΝΕΜΕΝΗ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ, 24h κοντά σας!

Δείτε ένα Portal που έχει rank 1 στα οργανικά αποτελέσματα της Google!

περισσότερα για ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ

Πράγματι η πρώτη θέση Google είναι σε όλα μας τα πρότζεκτ ο απόλυτος και μόνος στόχος σε κάθε συνεργασία μας.

ηλεκτρολόγος

Αποφράξεις Μενεμένη με μισή σελίδα σε οργανικά αποτελέσματα!

Για αποφράξεις Μενεμένη κάντε κλικ στην εικόνα. Θα δείτε πολλές ιστοσελίδες στην πρώτη σελίδα Google. Είναι αποδεδειγμένη η αποτελεσματικότητα, και οι αλάνθαστες μέθεδοι προσέγγισης κάθε υπόθεσης.

περισσότερα για αποφράξεις και απολυμάνσεις

αποφράξεις και απολυμάνσεις

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – 12 Frequently Asked Questions (F.A.Q.)

Δείτε τις δώδεκα πιο συχνές ερωτήσεις (12 frequently asked questions – F.A.Q.), οποίες έχουν προκύψει από αλγόριθμο συχνοτικής απόκρισης.

Δώστε τη δέουσα προσοχή, διότι είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε πριν αποφασίσετε.

1 Θέλω τιμές για Πρώτη Σελίδα Google Μενεμένη. Ποιο είναι το κόστος;

Αρκετές φορές μία ιστοσελίδα για να βρεθεί στη λεγόμενη Πρώτη σελίδα Google είναι σχεδόν αδύνατο. Και τότε δεν συζητάμε για κόστος προώθησης ιστοσελίδας. Σε αυτές τις περιπτώσεις συμβουλεύουμε τον πελάτη να ανακατασκευάσει την ιστοσελίδα του σε ένα ευρύτερο σχέδιο με υποστήριξη από τον όμιλό μας. Θα πει κάποιος ότι τα κόστη ποικίλουν από 500 Ευρώ το χρόνο, δηλαδή ✅ κάτω από 50 Ευρώ το μήνα μέχρι και 1200 το μήνα. Βεβαίως στο εξωτερικό συναντάμε και επιχειρηματικές συμφωνίες δεκάδων χιλιάδων ευρώ το χρόνο. Στην ελληνική πραγματικότητα μία τιμή των 1000 Ευρώ το μήνα οπωσδήποτε θα περιλαμβάνει μία σειρά ενέργειες όπως: Δημιουργία μικρών ιστοσελίδων, τα λεγόμενα ✅ small sites, καταχώριση σε χάρτες με παράλληλη δημιουργία των Google My Business small sites. Ακόμη σχεδιασμό και δημιουργία digital media campaigns που θα υποστηρίξουν μία σειρά από χαρακτηριστικά ενός προϊόντος: Γνωστοποίηση με εργαλεία γρήγορης προβολής, ✅ δημιουργία αγοραστικού κοινού, καταγραφή νέων εσόδων αλλά και ✅ εδραίωση του brandname. Όλα αυτά στο εξωτερικό κάτω από 2000 Ευρώ αποκλείεται να ενταχθούν σε ένα συμβόλαιο προώθησης, διότι θα γελάσουν μαζί σας αν το προτείνετε. Οι μάνατζερ στη Γερμανία για παράδειγμα θα απορρίψουν μία προσφροά για κατασκευή ιστοσελίδας κάτω από 2500 Ευρώ. Θεωρείται ότι δεν θα πληροί βασικές προδιαγραφές για τη Γερμανική αγορά. Εμείς περιγράφουμε απλώς την πραγματικότητα. Συνεχίστε την ανάγνωση για να λάβετε μία πλήρη ενημέρωση πριν στείλετε email με το δικό σας αίτημα συνεργασίας!

2 Ποια πλεονεκτήματα έχετε για Πρώτη Θέση Google Μενεμένη;

Σε μας η προώθηση ιστοσελίδας στην πρώτη θέση Google σε όλη την Ελλάδα έχει ✅ πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα. Αξίζει να προσέξετε από όλο το ύφος του παρόντος Portal ότι και περιγράφουμε την ελληνική πραγματικότητα και δίνουμε παραδείγματα. Δεν παραμυθιάζουμε κανέναν. Απεναντίας υποστηρίζουμε τις θέσεις μας επιχειρηματολογώντας. ✅ Τεκμηριώνουμε κάθε μας άποψη με παραδείγματα και ✅αποδείξεις επιτυχιών μας χωρίς τυμπανοκρουσίες. Δεν είναι λίγες οι φορές που φέρνουμε έναν υποψήφιο επιχειρηματία στη θέση να μας απορρίψει. Έτσι ξεκαθαρίζεται και το τοπίο: Ποιοι είναι ικανοί, έχουν σχέδιο, ένα ευσταθές οικονομικό πλάνο με ✅ τουλάχιστον 5ετές όραμα και ξεκάθαρους οικονομικούς στόχους. Δεν θέλουμε πελάτες που σκέπτονται: Ωραία να τους δοκιμάσω και βλέπουμε. Ακόμα χειρότερα: Θα τους πω όσα θέλουν να ακούσουν για να κάνουν τη δουλειά και αν δεν τα φέρουν δεν θα πληρωθούν. ✅ Η εμπειρία μας από το 1993 αποτελεί το μεγαλύτερο πλεονέκτημα για να συνεργαστείτε μαζί μας: ✅ Η μέγιστη εγγύηση είναι η εμπειρία. Όχι σε μία θέση εργασίας, αλλά επιχειρηματικά. Επίσης, η φήμη ή όπως λένε οι φίλοι μας αγγλοσάξωνες ✅ "the reputation". Έχει σημασία ποιος κάνει τις αξιολογήσεις. Αν είναι ένας πρώην πρύτανης του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνίου (Ε.Μ.Π.), σημαίνει ότι έχει μεγαλύτερη βαρύνουσα σημασία ο λόγος του. Ακόμη, αν σχολιάζει θετικά ο "Neil Patel" που θεωρείται γκουρού στις Η.Π.Α. αλλά και παγκοσμίως, είναι ένα "asset" αδιαμφισβήτητο. Δείτε ότι το παρόν πόρταλ έχει εξελιχθεί πια σε διαφημιστικό οδηγό με εκατοντάδες πρώτες θέσεις Google, μιας και oι οδηγοί αγοράς στην Ελλάδα ή θα αλλάξουν ή θα πτωχεύσουν. Εδώ είμαστε για συνεργασίες ή άλλες επιχειρηματικές προτάσεις.

3 Γιατί να επιλέξω SEO Experts μόνο Medusa που διαφημίζετε;

Αυτή η ερώτηση δεν χρειάζεται και πολύ μεγάλη προσπάθεια για να απαντηθεί. Είναι εντελώς οφθαλμοφανές ότι έχουμε ήδη χιλιάδες πρώτες θέσεις στα οργανικά αποτελέσματα της Google αλλά και των άλλων μηχανών αναζήτης. Τέτοιες είναι ✅ Yahoo, ✅ Bing, ✅ Altavista, ✅ Yandex, ✅ Baidu, Sogu, Haosou κα. Οι περισσότερες, βέβαια υπολοίπονται της Google σε τεχνικές και αξιοπιστία, και έτσι νομοτελειακά ακολουθούν τις αναβαθμίσεις της Google. Οι ✅ SEO Experts από τον όμιλο Medusa είναι ✅ "senior" σε όλα τα επίπεδα. Τόσο στον προγραμματισμό όσο και σε Digital Media και σε οικονομικές σποδές και ✅ εργασιακή εμπειρία. Βέβαια είναι αδύνατο να τα έχει όλα ένας εργαζόμενος, για αυτό υπάρχει απόλυτη εξειδίκευση. Το μυστικό είναι η ✅ συνεργασία. Για να επέλθει το τέλειο αποτέλεσμα χρειάζεται μία επιτυχημένη συνταγή και η ✅ δημιουργία κλίματος. Όλα αυτά φέρνουν το πολυυπόθητο αποτέλεσμα. Ελάτε να γνωριστούμε! Στείλτε μας στο sales@mandrakis.gr ή στη φόρμα επικοινωνίας το αίτημά σας και θα το εξετάσουμε με τη δέουσα προσοχή.

4 Ποια μέτρα εφαρμόζετε κατά του Covid-19;

Για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19 εφαρμόζουμε όλα τα πρωτόκολλα από τον ✅ ΕΟΔΥ. Δεν αφήνουμε την υγεία του προσωπικού ή των πελατών μας στην τύχη. Άρα σύννομα όλοι ακολουθούμε τις οδηγίες για μάσκες, αποστάσεις, τεστ κλπ ανάλογα με την εποχή και τις ✅ αναβαθμίσεις των κινδύνων. Οι ✅ μεταλλάξεις έχουν εισβάλει πια στη ζωή μας, άρα πορευόμαστε, έτσι ώστε να εργαζόμαστε και να προσφέρουμε σε ένα ✅ ασφαλές περιβάλλον.

5 Θέλω να μάθω για ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ή αλουμίνια πώς σε 450 περιοχές είστε στην πρώτη σελίδα;

Η απάντηση, σε συνέχεια της προηγούμενης, εστιάζει στην ✅ αρχιτεκτονική σχεδίαση ενός πρότζεκτ. Έτσι για ✅ κουφώματα αλουμινίου δεν έχουμε μόνο τη βασική υπηρεσία αλλά εκατοντάδες υποσελίδες για κάθε συνοικία που επιθυμούμε. Μόνο τότε ο πελάτης θα είναι σίγουρος ότι θα δουν το προϊόν του στην τελευταία άκρη της χώρας. Το γεγονός ότι μπορεί να είναι ✅ πρώτος για κουφώματα αλουμινίου δεν σημαίνει ✅ ότι θα εμφανίζεται και στη Θεσσαλονίκη. Ένας σοβαρός επιχειρηματίας θα λάβει σοβαρά υπόψη του αυτήν την πρότασή μας. Πρόκειται για πάρα ✅ πολύ σοβαρή καινοτομία που δεν θα περνάει απαρατήρητη στα επόμενα χρόνια. Απλούστατα θα δοθεί η δέουσα προσοχή, διότι ακριβώς ✅ στα αλουμίνια θα φέρνει πολλαπλάσια έσοδα.

6 Από που καθορίζεται η πρώτη θέση στην κατηγορία ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΕΝΕΜΕΝΗ;

Καλό είναι να έχουμε κατά νου ότι πλέον ο αριθμός των ιστοσελίδων σήμερα είναι μερικά δισεκατομμύρια. Τουτέστιν ✅ δεν έχουμε να κάνουμε με τις κλασικές παλιές τεχνικές προώθησης ιστοσελίδων και αυτό ήταν. Σήμερα περισσότερο από ποτέ απαιτούνται νέες ιδέες και νέες προτάσεις αρχιτεκτονικής για τις ιστοσελίδες ή τους ✅ οδηγούς αγοράς. Εμείς καταφέραμε να υπερκεράσουμε τον κραταιό ανταγωνισμό των μεγάλων κολοσσών με έξυπνες ιδέες και ✅ λύσεις καινοτομίας. Είναι καιρός να βγουν και άλλες εταιρείες στο προσκήνιο, ώστε να προαχθεί η ευγενής άμιλλα. Όχι ένας όλα. ✅ Όχι στα μονοπώλια. Για αυτό εργαζόμαστε, ώστε να είμαστε πάντα στην ✅ κορυφή όλων των προτιμήσεων για ηλεκτρολόγους.

7 Γιατί επιλέγετε Μεταμόσχευση μαλλιών από το δικό μας Portal;

Επιλέγετε μεταμόσχευση μαλλιών από τη δική μας ιστοσελίδα ή καλύτερα ιστότοπο, διότι τη βρήκατε στην πρώτη θέση. Είναι κοινό μυστικό ότι για ✅ μεταμόσχευση μαλλιών ή εμφύτευση σχεδόν ✅ πάνω από το 65% των χρηστών σταματάει στην πρώτη θέση. Έτσι αυτή η λεγόμενη ✅ πρωτιά στις μηχανές είναι για κάθε SEO Expert o υπέρτατος σκοπός. Σύμφωνα με τις προηγούμενες απαντήσεις θα έχετε ηδη αντιληφθεί την ειδοποιό διαφορά μας σε σ΄χεση με άλλες εταιρείες ή ✅ freelancers: Πρωτοπορούμε με διενέργεια δεκάδων πειραμάτων το μήνα σε χιλάδες υποσελίδες, όπως αυτή που τώρα πλοηγείστε. Έχουμε τη δύναμη να κάνουμε μαζικές αλλαγές και να τεστάρουμε τα αποτελέσματα. Αν μας ικανοποιούν, τότε αξιολογείτε μία ενέργεια θετικά. Αν όχι κάνουμε ανατροφοδότηση και ✅ βελτιστοποίηση κώδικα.

8 Γιατί Πρώτη Θέση Google από δικό μας SEO Specialists?

Επιλέγετε Πρώτη Θέση Google από SEO Specialists του δικού μας ομίλου για μία σειρά λόγους, όπως είναι: ✅ Η μεγαλύτερη συνέπεια που έχουμε στις συμφωνίες μας. ✅ Η μέγιστη εμπειρία μας πανελλαδικά. Δεν υπάρχει κανένας Specialist με ✅ εμπειρία πάνω από 25 χρόνια στη χώρα μας. Όταν εμείς ξεκινούσαμε δειλα δειλά ίσα που υπήρχαν ταχύτητες τραγικές στο Ίντερνετ και η προώθηση εξαντλούνταν στις ✅ περιγραφές meta. Τότε οι αλγόριθμοι αξιολόγησης ιστοσελίδων και κατ' επέκτασιν ταξινόμησης δεν είχαν τη δυνατότητα να διαβάσουνν και το κείμενο. Άλλα έγραφαν στις περιγραφές meta οι πονηροί ειδικοί και άλλα ✅ "κουνέλια" έβγαζε η altavista τότε (εταιρεία από το 1995), πριν την υποσκελίσει η Google οριστικά στη συνέχεια.

9 Γιατί η επιλογή ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΝΕΜΕΝΗ από σας να φέρνει περισσότερα έσοδα;

Και σε αυτήν τη λέξη κλειδί έχουμε τις περγαμηνές μας. Με συνδυαστική προσπάθεια από διαφορετικούς μεγάλους οδηγούς αγοράς φέραμε φανταστικά αποτελέσματα. Πήραμε δύο σοβαρούς ομίλους από το χέρι και τους οδηγήσαμε στην επιτυχία τόσο σε ✅ αποφράξεις όσο και σε ✅ εκκενώσεις.

10 Πώς πετύχατε για ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΜΕΝΕΜΕΝΗ στην προώθηση ιστοσελίδων πανελλαδικά;

Στις ✅ μετακομίσεις η πρωτιά δεν ήρθε αμέσως. Χρειάστηκε να ματώσουμε. Η πρώτη μας σοβαρή προσπάθεια με το ✅ cargo Greece έγινε τότε σε ευρεία κλίμακα, δηλαδή προώθηση ιστοσελίδων πανελλαδικά. Η καινοτομία μας ήταν η ✅ χρήση εικόνων thumbs. Βέβαια ακόμη και σήμερα οι μεγάλοι οδηγοί αγνοούν αυτές τις τεχνικές. Έχουν ✅ εκατοντάδες άτομα προσωπικό, ✅ πωλητές, ✅ μεταπωλητές αλλά χάνουν στην οργάνωση και στο επιστημονικό προσωπικό.

11 Ποια πλεονεκτήματα έχετε στις επισκευές τηλεοράσεων;

Τα πλεονεκτήματα στις ✅επισκευές τηλεοράσεων είναι πολλά: Σε μας βρίσκετε μόνο εγγυημένους επαγγελματίες και αξιόπιστους. Αν δούμε ότι ✅ αυξάνονται οι αρνητικές κριτικές των χρηστών από ✅ σέρβις τηλεόρασης κλπ, αυτομάτως αποβάλλεται ο εν λόγω επαγγελματίας. Επιπλέον είμαστε στη διάθεσή σας, αν παρατηρήσετε διαφημιζόμενο να κάνει ✅ "κουτσουκέλες", να το αναφέρετε αμέσως μέσω της φόρμας επικοινωνίας!

12 Ποια αξιοπιστία εγγυάσθε ως SEO Greece π.χ. στην κατηγορία ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΜΕΝΕΜΕΝΗ;

Ως ✅ SEO Greece η αξιοπιστία μας ("credibility") είναι αξεπέραστη. Έχουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Ακόμη, δίνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα που συμφωνούνται από πριν με κάθε πελάτη, διαγράμματα προόδου. Τέτοια μπορεί να είναι: ✅ Διαγράμματα Gantt, ✅ Συγκεντρωτικά στοιχεία ανά μήνα ή τρίμηνο από τα επίσημα αποτελέσματα στο ✅ Google Search Console. Πέραν αυτών το εξειδικευμένο τμήμα ελέγχου και ποιότητας έργων εξάγει ειδικούς πίνακες με ✅ δείκτες ικανοποίησης πελατών κα. Σε μας είστε στα καλύτερα χέρια και εγγυώμαστε την απόλυτη επιτυχία!