Μία από τις δυκολότερες προσπάθειες είναι για τη λέξη κλειδί Ντετέκτιβ. Δεν είναι τυχαίο ότι υπάρχουν εκατοντάδες Ιδιωτικοί Ερευνητές στην Ελλάδα και σχεδόν εκατομμύρια σε ολόκληρον τον κόσμο.

Τι λέει το Συμβούλιο Ηνωμένων Εθνών για τη βία;

Σύμφωνα με τις μελέτες του Συμβουλίου Ηνωμένων Εθνών η βία έχει αυξηθεί και γενικά οι διαπροσωπικές σχέσεις οδηγούνται σε ενδοοικογενειακές συρράξεις. Όλα αυτά η πολιτεία δεν μπορεί να τα αντιμετωπίσει επαρκώς.

Τι λένε οι ντετέκτιβ των γραφείων erevna 24 σε συνέντευξη που μας παραχώρησαν;

Συνακόλουθα, εκεί όπου αδυνατεί η πολιτεία έρχεται η σειρά του Ιδιωτικού Ντετέκτιβ Ερευνητή να συμβάλει αποφασιστικά στην επίλυση ζητημάτων. Αυτά μπορεί να ξεκινάνε από την απλή αναζήτηση στοιχείων ενός προσώπου μέχρι την εξακρίβωση της πραγματικής ταυτότητας σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Η παρακολούθηση προσώπων μπορεί να δώσει αποτελέσματα καθώς και στοιχεία για ενδοσχολικό bullying ή και διαδικτυακό για παιδιά και εφήβους.

Γιατί έχει μεγάλη ζήτηση η έκφραση ντετέκτιβ Ομόνοια;

Εφόσον είναι μαζεμένα τα περισσότερα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών στην Ομόνοια αυτό έχει αντίκτυπο στα αποτελέσματα αναζήτησης. Εξήγηση: Στην Ομόνοια υπάρχουν και οι αντίστοιχες έδρες αυτών των επιχειρήσεων. Έτσι ο αλγόριθμος της Google συνακόλουθα δίνει μεγαλύτερη αξία και κατ επέκτασιν εμφάνιση σε υψηλότερες θέσεις στα οργανικά αποτελέσματα. Έτσι οι ντετέκτιβ στην Ομόνοια, δηλαδή με έδρα εκεί κοντά έχουν και "καλύτερη αντιμετώπιση" από τον αλγόριθμο της Google.

Σύμφωνα με τα προηγούμενα φαίνεται ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο στα αποτελέσματα που σερβίρουν οι μηχανές αναζήτησης. Αναφέρουμε σε αυτό το σημείο τις πιο σημαντικές και γνωστές: Google, Yahoo, Bing, Haosou, YANDEX, κα.

Πώς βγαίνουν κάποιοι ντετέκτιβ στο Σύνταγμα στις πρώτες θέσεις;

Αν κάποιος θέλει να βγαίνει πρώτος για "ντετέκτιβ Σύνταγμα", υπάρχει ένας πολύ απλός τρόπος: Δηλώνει ψεύτικη Διεύθνση έδρας ή υποκαταστήματος και λαμβάνει βοήθεια από τους χάρτες της Google αλλά και Google my Business.

Τότε γιατί ξαναπέφτουν αρκετοί επίδοξοι ιδιωτικοί ερευνητές;

Διότι, όπως εμείς πρώτοι είχαμε προβλέψει, έχουν ξεκινήσεις οι διαδικασίες να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Οι πολλές "fake διευθύνσεις" θα είναι παρελθόν σε λίγα χρόνια.

Πώς θα γίνει αυτό;

Η απάντηση είναι απλή: Θα ζητάει η Google φωτοτυπία της άδειας λειτουργίας μίας επιχείρησης. Διαφορετικά θα κλείνει οριστικά αυτές τις "ψεύτικες έδρες". Εκείνος που την πληρώνει είναι αρχικά ο ιδιοκτήτης και παράλληλα ο SEO Expert, που προέβη σε αυτές τις μη σύννομες ενέργειες. Διότι αυτό λέγεται εξαπάτηση του καταναλωτικού κοινού.

Εκτός από το Σύνταγμα γιατί ζητάνε και την έκφραση ντετέκτιβ Νέα Σμύρνη;

Και για ντετέκτιβ Νέα Σμύρνη η ζήτηση είναι αυξημένη, όπως συμβαίνει με όλο το κέντρο, την Ομόνοια, τον Κεραμεικό, τα Αναφιώτικα κλπ. Παρόμοια και με το Σύνταγμα που είδαμε παραπάνω. Η περιοχή της Νέας Σμύρνης είναι ένα από τα πιο ακριβά οικιστικά συγκροτήματα στην Αθήνα. Είναι πάρα πολύ κοντά στο κέντρο αλλά και έχει εκπληκτική θέα, ειδικά τα ψηλότερα διαμερίσματα. Βλέπουν την Ακρόπολη, τον Υμηττό, το Καλλιμάρμαρο Στάδιο κα. Έτσι έχει συγκεντρώσει ανθρώπους με υψηλότερα εισοδήματα και γενικότερα είναι μία πιο προσεγμένη συνοικία της Αθήνας.

Εξάλλο οι εκδηλώσεις που γίνονται στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, αλλά και άλλες δραστηριότητες, τραβον νέους κατοίκους και τις τιμές των ακινήτων προς νέα υψη. Δεν πρέπει να μη σχολιαστεί και το πρότυπο Σχολείο Ευαγγελική Σχολή Νέας Σμύρνης, που παραπέμπει στους χορηγούς από τη Μικρά Ασία. Διόλου τυχαία, λοιπόν, δεν είναι η υψηλή ζήτηση των υπηρεσιών για Ιδιωτικές Έρευνες ή ντετέκτιβ Νέα Σμύρνη.

Ποιες υπηρεσίες επισκευών σέρβις έχουμε απογειώσει σε Περιστέρι Αιγάλεω και Αθήνα;

Σκοπός κάθε συνεργασίας μας είναι η μεγιστοποίησης του R.O.I. (Return over Interest) και όχι μόνο οι πρώτες θέσεις!

Ποιοι σας αλλάζουν πίνακες πρίζες κεραίες;

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ

Η εταιρεία ilektrologoi24 έχει πάρει κεφάλι σε όλες τις αναζητήσεις όπως για Ηλεκτρολόγους σε Αττική Βόλο και Ηράκλειο Κρήτης.

Ποιος επισκευάζει τηλεοράσεις κάθε τύπου;

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ

Για Επισκευές τηλεοράσεων Αθήνα πατήστε πάνω στην προηγούμενη εικόνα.

Για επισκευές τηλεοράσεων ποιον καλείτε;

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ

Δείτε κορυφαίες επιδόσεις σε ελάχιστο χρόνο για Επισκευές τηλεοράσεων Αθήνα σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Βόλο και Ηράκλειο.

Πώς στις αποφράξεις Βύρωνα Κορωπίου βοηθάμε το πελατολόγιό μας;

Δείτε ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες με αποδείξεις στις κορυφαίες θέσεις Google και όχι μόνο!

Ποιοι σας ξεμπλοκάρουν στο Βύρωνα;

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

Η εταιρεία ΝΩΕ έχει δίνει εγγύηση 6 μηνών για κάθε απόφραξη Βύρωνα.

Δείτε την επιτυχημένη πορεία της επιχείρησης ΝΩΕ τόσο στο Περιστέρι, όσο και για υπηρεσίες αποχέτευσης Αθήνας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

Ποια είναι η εταιρεία Αποφρακτική Ηρακλής;

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

Μπορείτε να εξακριβώσετε με αποδείξεις ακριβώς τα ίδια στη Γλυφάδα, όσο και στην Κηφισιά.

Η αποφρακτική εταιρεία στο Βύρωνα ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ με νέα αναβάθμιση αναμένεται να ανέβει στην κορυφή!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

Ποιος αποφράζει στο Βύρωνα και όλο το κέντρο;

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

Η πιο δυνατή ιστοσελίδα του ομίλου εταιρειών ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ βρίσκεται στις πρώτες θέσεις για απόφραξη Βύρωνα και όχι μόνο.

Παρόμοια με τα προηγούμενα ισχύουν στους καθαρισμούς αποχετεύσεων Αργυρούπολης, όσο και στις αποφράξεις Αθήνας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Γιατί η εταιρεία PestGuardian αποτελεί απόδειξη ισχύος;

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Η εταιρεία Pestguardian υπόσχεται να απολυμάνει το χώρο σας εκδίδοντας τις απαραίτητες εγγυήσεις και τα πιστοποιητικά.

Έχει πολύ μεγάλη σημασία η προβολή αυτής της επιτυχίας, διότι δεν διαφημίζεται πουθενά εκτός από το δίκτυο Medusa. Αυτή είναι απτή απόδειξη υπεροχής και εμπράγματη επιβεβαίωση ότι όσα σχεδιάζουμε είναι τεχνολογικά πολύ εξελιγμένα.

Ποια μυστικά αποκαλύπτουμε για τα κέρδη στις Εκκενώσεις;

ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ

Είναι πρόδηλο ότι στις εκκενώσεις η εταιρεία ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΑΘΗΝΑ - ΠΑΝΙΤΣΑΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ όχι μόνο φιγουράρει μόνη πρώτη παντού αλλά έχει διπλασιάσει σε λίγους μήνες το μερίδιο αγοράς!

Πώς η εταιρεία ΝΗΡΕΑΣ κατατρόπωσε τον ανταγωνισμό;

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

Το νέο project του ομίλου εταιρειών ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ με όνομα ΝΗΡΕΑΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ για απόφραξη Βύρωνα προσπέρασε ιστοσελίδες με domain ηλικίας πάνω από 20 χρόνια. Και εδώ δεν είναι υπερβολή να γράψουμε ότι σε μας κάθε πελάτης είναι πολλαπλά ευνοημένος.

Με ποιούς τρόπους ακόμη γίνεται η προώθηση μέσω δυνατού άρθρου στο CNN Greece εύκολη;

Τα μεγάλα διαφημιστικά portals όπως το CNN Greece σας λύνουν τα χέρια αλλά στοιχίζουν πολύ ακριβά!

Από πού μπορείτε να λάβετε ποιοτικά backlinks;

CNN Greece Πρώτη σελίδα Google

Έχει ενδιαφέρον εδώ να τονιστεί έντονα αν και είναι μία συνήθης πρακτική, εντούτοις ότι δεν αποτελεί την πιο εγγυημένη οδό η αγορά backlinks. Και πάλι όμως χρειάζεται να γίνει μία διευκρίνιση. Είναι άλλο να σας κάνουν ένα αφιέρωμα σε μία ιστοσελίδα εγνωσμένου κύρους και άλλο να σας πουλήσουν spam.

7 μυστικά για πρώτη σελίδα στις αναζητήσεις;

Πρώτη Σελίδα Google

Όπως ήδη επισημάνθηκε, η διαδικασία "spamming" είναι πολύ εύκολο να συμβεί, ακόμη και σε γνώστες του αντικειμένου από απροσεξία. Πρόκειται για το γνωστό keyword stuffing, για το οποίο σύντομα θα ακολουθήσει ειδική αρθρογραφία με παραδείγματα.

Πώς να χτίσετε φήμη (reputation) για κουφώματα;

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Τέλος, είναι πολύ σημαντικό να μην παραληφθεί ότι η φήμη (reputation) είναι ένας στόχος για κάθε ιστοσελίδα. Όπως μία εταιρεία ζητάει να αποκτήσει το όνομά της απήχηση στην αγορά, έτσι και μία ιστοσελίδα υπό προϋποθέσεις φημίζεται. Αυτό θέλει χρόνο και χρήματα.

Τελευταία ενημέρωση: 29 Ιουνίου 2022. Αρχισυνταξία: Αγαθάγγελου Ελπινίκη.

Συντάκτης: Πορφυρός Αργύρης.