Η ιστοσελίδα για ντετέκτιβ Αθήνα πρώτη σε όλη την Ελλάδα χωρίς αναφορές σε αρκετά blogs. Είναι ιστοσελίδα με πολύ πρωτότυπα κείμενα όμως και αρκετές νέες τεχνικές SEO.

Άραγε εδώ τι συμβαίνει για την έκφραση "τιμές ντετέκτιβ";

Η απάντηση δεν είναι μονοσήμαντη ούτε για την έκφραση Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών, αλλά ούτε και για τιμές ντετέκτιβ. Ωστόσο μπορεί να ισχυριστεί κάποιος ότι μετράει η οικονομία κλίμακος. Μία ομάδα ιστοσελίδων για να δημιουργηθούν και να γίνει SEO σε καθεμία ξεχωριστά απαιτεί ικανό χρόνο. Μετά την παρέλευση ικανού χρόνου μπορεί να αποκτήσει από τη Google credibility, δηλαδή αξιοπιστία.

Σύμφωνα με τα παραπάνω η αξιοπιστία είναι ο σημαντικότερος παράγοντας. Πώς αποκτάται αυτή; Με περίπου 200 παράγοντες, από όσα λέγονται και γράφονται σε διάφορα blogs. Όμως τελικά όλα αυτά συμβάλλουν στο υψηλό Google Keyword ranking.

Ένας άλλος τρόπος είναι να δώσει κάποιος από πάρα πολλές ιστοσελίδες, οι οποίες όμως δεν είναι αμφιβόλου ποιότητας, backlinks. Έχει σημασία και ο τρόπος που κάποιος "χτίζει" τους συνδέσμους.

Γιατί δεν απαγορεύεται η παρακολούθηση ατόμου;

Είναι γνωστό ότι η παράνομη παρακολούθηση ατόμου διώκεται με βάση και το νέο αυστηροποιημένο νομικό πλαίσιο. Επιτρέπεται όμως όταν:

  1. Πρόκειται για υποψίες κακοποίησης ανηλίκων.
  2. Έχουμε στοιχεία για τρομοκρατικές ενέργειες.
  3. Βλέπουν το φως εγκληματικές ενέργειες.
  4. Για λόγους εθνικής ασφαλείας, που περιλαμβάνουν έναν από τους 2 προηγούμενους λόγους.

Πότε απαγορεύονται οι παρακολουθήσεις ατόμων;

Οι παρακολουθήσεις ατόμων δεν επιτρέπονται αν δεν εμπίπουν στις προηγούμενες 4 περιπτώσεις. Οι ποινές φυλάκισης επιβάλλονται ανάλογα με την περίπτωση που θα κρίνουν τα ελληνικά δικαστήρια για παράνομη παρακολούθηση.

Ποιοι είναι οι νόμοι, που έχει το ελληνικό δικονομικό σύστημα;

  • Νόμος Ν.4531/2018 (ΦΕΚ τεύχος Α', αρ. φύλλου 62/05-04-2018) για stalking.
  • Νόμος 3206/2003, ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003 για τέλεση κακουργήματος.

Γιατί στην αναζήτηση ντετέκτιβ Ομόνοια η ιστοσελίδα Erevna24h είναι στην κορυφή;

Δεν είναι τυχαία η πρώτη σελίδα Google στις αναζητήσεις ντετέκτιβ Ομόνοια. Πρόκειται για μία μεστή ιστοσελίδα, όπου εφαρμόστηκαν πολλές νέες τεχνικές προώθησης. Σε αυτήν την προσπάθεια υπάρχουν, όπως συμβαίνει πάντα, οι "καλοθελητές", που ρίχνουν πάνω στην ιστοσελίδα κακής φήμης backlinks. Αυτό είναι μέρος του λεγόμενου blackhat SEO. Εννοείται ότι υπάρχουν προγράμματα, έτσι ώστε να γίνεται μία ας πούμε θωράκιση.

Από την άλλη δείτε ότι υπάρχουν 2 ιστοσελίδες στην πρώτη σελίδα Google με στόχευση την περιοχή της Ομόνοιας. Για να κερδίσει κάποιος τον ανταγωνισμό είναι απαραίτητο να υπάρχουν πολλά όπλα στη φαρέτρα.

Τι κάνουν αυτά τα προγράμματα;

Αυτά τα προγράμματα επικοινωνούν απευθείας με αυτοματισμούς με τις μηχανές αναζήτησης και συγκεκριμένα τα robots. Στο negotiation δίνουν οδηγίες να μη λαμβάνονται υπόψιν τα ανεπιθύμητα backlinks.

Πώς πετύχαμε το ίδιο για ντετέκτιβ Σύνταγμα στο κέντρο της Αθήνας;

Και στις αναζητήσεις ντετέκτιβ Σύνταγμα πετύχαμε ένα θαυμάσιο αποτέλεσμα. Πρώτη Σελίδα πάλι για δύο ιστοσελίδες. Δείτε και τη δεύτερη επιτυχία για το Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών στο Σύνταγμα. Πρόκειται για μία περιοχή του κέντρου της Αθήνας με πάρα πολύ μεγάλη ζήτηση.

Ποιος μας υποχρέωσε να φτιάξουμε και τρίτο πολύ ισχυρό πόρταλ για ντετέκτιβ Αθήνα;

Το πολύ ισχυρό πόρταλ για ντετέκτιβ Αθήνα ακούει στο όνομα erevna24.gr. Υπόψιν ότι δεν είναι απαραίτητο να τοποθετηθούν ατελείωτα backlinks σε ένα άρθρο, διότι και η αναφορά αρκεί. Τα πολύ πυκνά τοποθετημένα backlinks δίνουν μία εντύπωση ότι γίνεται όχι με φυσικό τρόπο και αυτό δεν είναι καλό για την αξιολόγηση συνολικά.

Ερώτηση νέου πελάτη προς διερεύνηση :

Πώς γίνεται με νέα σελίδα (ιστοσελίδα εννοεί) να πας κατευθείαν πρώτος; Ειδικά για λέξεις κλειδιά ντετέκτιβ τιμές, που είναι πάρα πολύ δύσκολες έως ακατόρθωτες για τους περισσότερους;

(Θα απαντηθεί εν ευθέτω χρόνω. Υπάρχουν τρεις διαφορετικές απαντήσεις, που οδηγούν στο ίδιο αποτέλεσμα.)

Μήπως έχετε κάποια ιδέα για προώθηση εκτός από ντετέκτιβ ή παρακολούθηση ατόμου;

Αν έχετε κάποιο αίτημα εκτός από τις λέξεις κλειδιά ντετέκτιβ και παρακολούθηση ατόμου, στείλτε ένα email. Σίγουρα είμαστε εδώ για προκλήσεις σε οποιαδήποτε πρώτη θέση Google ζητήσετε.

Τέλος, ένα ραντεβού μαζί μας θα μας κάνει διπλά χαρούμενους:

  1. Θα μας ενημερώσετε για την ιδέα σας και το βαθμό βιωσιμότητας τουλάχιστον για την επόμενη 5ετία. Μόνο έτσι έχει μία αξία οποιαδήποτε cost-effective επένδυση στο SEO.
  2. Θα λάβετε δωρεάν οδηγίες από τους κορυφαίους Ειδικούς SEO στην Ελλάδα για τη στρατηγική που θα είναι βέλτιστη. Από τη μία για ένα μακρόπνοο σχέδιο και από την άλλη για μία επικερδή win-win συμφωνία.

Ποιες υπηρεσίες επισκευών σέρβις έχουμε απογειώσει σε Περιστέρι Αιγάλεω και Αθήνα;

Σκοπός κάθε συνεργασίας μας είναι η μεγιστοποίησης του R.O.I. (Return over Interest) και όχι μόνο οι πρώτες θέσεις Google!

Ποιοι σας αλλάζουν πίνακες πρίζες κεραίες;

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ

Η εταιρεία ilektrologoi24 έχει πάρει κεφάλι σε όλες τις αναζητήσεις όπως για Ηλεκτρολόγους σε Αττική Βόλο και Ηράκλειο Κρήτης.

Ποιος επισκευάζει τηλεοράσεις κάθε τύπου;

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ

Για Επισκευές τηλεοράσεων Αθήνα πατήστε πάνω στην προηγούμενη εικόνα για να δείτε ένα θαυμάσιο έργο μας στην απόλυτη κορυφή.

Για επισκευές τηλεοράσεων ποιον καλείτε;

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ

Δείτε κορυφαίες επιδόσεις σε ελάχιστο χρόνο για Επισκευές τηλεοράσεων Αθήνα σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Βόλο και Ηράκλειο.

Πώς στις αποφράξεις Βύρωνα Κορωπίου βοηθάμε το πελατολόγιό μας;

Δείτε ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες με αποδείξεις στις κορυφαίες θέσεις των μηχανων αναζήτησης από τους ειδικούς SEO για Google Yahoo bing κα.!

Ποιοι σας ξεμπλοκάρουν στο Βύρωνα;

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

Η εταιρεία ΝΩΕ δίνει εγγύηση 6 μηνών για κάθε απόφραξη Βύρωνα.

Η εντυπωσιακή αποφρακτική επιχείρηση ΝΩΕ τόσο στο Περιστέρι, όσο και για υπηρεσίες αποχέτευσης Αθήνας είναι κορυφαία.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

Ποια είναι η εταιρεία Αποφρακτική ΣΤΕΡΓΙΟΣ;

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

Ανάλογα ισχύουν και για τις αναζητήσεις στη Google τόσο για τη Γλυφάδα όσο και την Κηφισιά.

Η αποφρακτική εταιρεία στο Βύρωνα ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ με νέα αναβάθμιση αναμένεται να ανέβει στην κορυφή!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

Ποιος αποφράζει στο Βύρωνα και όλο το κέντρο;

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

Έτσι, η πιο δυνατή ιστοσελίδα του ομίλου εταιρειών ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ βρίσκεται στις πρώτες θέσεις για απόφραξη Βύρωνα και όχι μόνο.

Από την άλλη γιατί δεν βλέπετε τι ισχύει στις αποφράξεις Αργυρούπολης, όσο και στις αποφράξεις Αθήνας;

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Γιατί η εταιρεία PestGuardian αποτελεί απόδειξη ισχύος;

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Η εταιρεία Pestguardian υπόσχεται να απολυμάνει το χώρο σας εκδίδοντας τις απαραίτητες εγγυήσεις και τα πιστοποιητικά.

Έχει πολύ μεγάλη σημασία η προβολή αυτής της επιτυχίας, διότι δεν διαφημίζεται πουθενά εκτός από το δίκτυο Medusa. Αυτή είναι απτή απόδειξη υπεροχής και εμπράγματη επιβεβαίωση ότι όσα σχεδιάζουμε είναι τεχνολογικά πολύ εξελιγμένα.

Ποια μυστικά αποκαλύπτουμε για τα κέρδη στις Εκκενώσεις;

ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ

Είναι πρόδηλο ότι στις εκκενώσεις η εταιρεία ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΑΘΗΝΑ - ΠΑΝΙΤΣΑΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ όχι μόνο φιγουράρει μόνη πρώτη παντού αλλά έχει διπλασιάσει σε λίγους μήνες το μερίδιο αγοράς!

Πώς η αποφρακτική εταιρεία ΝΗΡΕΑΣ κέρδισε τις εντυπώσεις;

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

Το νέο project του ομίλου εταιρειών ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ με όνομα ΝΗΡΕΑΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ για απόφραξη Βύρωνα προσπέρασε ιστοσελίδες με domain ηλικίας πάνω από 20 χρόνια. Και εδώ δεν είναι υπερβολή να γράψουμε ότι σε μας κάθε πελάτης είναι πολλαπλά ευνοημένος.

Με ποιούς τρόπους ακόμη γίνεται η προώθηση μέσω δυνατού άρθρου στο CNN Greece εύκολη;

Τα μεγάλα ηλεκτρονικά ειδησεογραφικά πρακτορεία CNN Greece είναι ένας τρόπος να περάσετε τον ανταγωνισμό με ταχύτητα. Αρκεί, βέβαια, να γνωρίζετε πώς θα σχεδιάσετε ένα άρθρο SEO oriented!

Από πού μπορείτε να λάβετε ποιοτικά backlinks;

CNN Greece Πρώτη σελίδα Google

Έχει ενδιαφέρον εδώ να τονιστεί έντονα αν και είναι μία συνήθης πρακτική, εντούτοις ότι δεν αποτελεί την πιο εγγυημένη οδό η αγορά backlinks. Και πάλι όμως χρειάζεται να γίνει μία διευκρίνιση. Είναι άλλο να σας κάνουν ένα αφιέρωμα σε μία ιστοσελίδα εγνωσμένου κύρους και άλλο να σας πουλήσουν spam.

7 μυστικά για πρώτη σελίδα στις αναζητήσεις;

Πρώτη Σελίδα Google

Όπως ήδη επισημάνθηκε, η διαδικασία "spamming" είναι πολύ εύκολο να συμβεί, ακόμη και σε γνώστες του αντικειμένου από απροσεξία. Πρόκειται για το γνωστό keyword stuffing, για το οποίο σύντομα θα ακολουθήσει ειδική αρθρογραφία με παραδείγματα.

Πώς να χτίσετε φήμη (reputation) για κουφώματα;

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Τέλος, είναι πολύ σημαντικό να μην παραληφθεί ότι η φήμη (reputation) είναι ένας στόχος για κάθε ιστοσελίδα. Όπως μία εταιρεία ζητάει να αποκτήσει το όνομά της απήχηση στην αγορά, έτσι και μία ιστοσελίδα υπό προϋποθέσεις φημίζεται. Αυτό θέλει χρόνο και χρήματα.

Τελευταία ενημέρωση: 13 Φεβρουαρίου 2024. Αρχισυνταξία: Αγαθάγγελου Ελπινίκη.

Συντάκτης: Πορφυρός Αργύρης.