ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ Google οικονομικά!

Γιατί θέλουν όλοι την πρώτη θέση στη Google; Τι έχει η επιτυχία πρώτης θέσης Google άραγε και η τιμή για ένα πρότζεκτ μπορεί να φτάσει χιλιάδες ευρώ; Αλλά ας δούμε από την αρχή αναλυτικά όλα τα ζητήματα αναφορικά με ένα χαμηλό κόστος 19 Ευρώ έως και 1000 Ευρώ. Βλέπετε και τα δύο μπορεί να είναι επωφελή.

Τι σημαίνει πρώτη θέση Google μόνο με 19 Ευρώ το μήνα;

Το λέει και ο τίτλος: 19 Ευρώ το μήνα και μπορεί να αφορά ένα banner σε διαφημιστικό οδηγό. Αυτό συνεπάγεται ένα ποσό 226 Ευρώ το χρόνο που τις περισσότερες φορές είναι συν ΦΠΑ. Αποτελεί τόσο μία οικονομική λύση όσο και μία επωφελή συμφωνία, αν σκεφτεί κάποιος ότι ο χρυσός οδηγός χρεώνει πολύ περισσότερα.

Από την άλλη, όμως, πολλή συζήτηση έχει γίνει τελευταία για τους λόγους που η Google θεωρείται η εγκυρότερη μηχανή αναζήτησης. Έτσι όλοι θέλουν να κατατάξουν την ιστοσελίδα τους στην πρώτη θέση στη Google. Και αν υποθέσουμε ότι αυτό μπορεί να συμβεί αρχικά, τότε ελλοχεύει ο κίνδυνος να κατρακυλήσει από την πρώτη θέση στη Google ή ακόμα και από την πρώτη σελίδα για τους επόμενους λόγους:

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ GOOGLE ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ;

Αν δείτε ότι δεν διαρκεί η επιτυχία πρώτης θέσης Google να ανησυχήσετε πολύ!

  1. Πολλά κλικς που πήρε η ιστοσελίδα σας δεν έγιναν με "φυσικό τρόπο", αλλά με προγράμματα προώθησης.
  2. Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας αποδείχτηκε τελικά ότι είναι αντιγραφή από κείμενα άλλων ιστοσελίδων με προγενέστερη ημερομηνία δημοσίευσης!

Ας δούμε τώρα ένα παράδειγμα που κάποιος μπορεί να σας ξεγελάσει: "πώς να μετατρέψετε το πάθος σας" είναι μία έκφραση που αποτελείται από 6 λέξεις. Φυσικά είναι πανεύκολο να προωθήσει κάποιος μία τόσο μεγάλη έκφραση. Αν τη βάλει στον τίτλο καθάρισε, διότι έχει πολλές λέξεις. Εκείνη η προώθηση μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία, που είναι μία λέξη, δηλαδή μονολεκτικά keywords. Τότε τα πράγματα σοβαρεύουν...

Πράγματι, σε λέξεις κλειδιά όπως είναι Ηλεκτρολόγος, όπου έχουμε μονολεκτική προώθηση ο ανταγωνισμός είναι συνήθως δυσανάλογα υψηλός. Σε αυτές τις περιπτώσεις απαιτούνται πολύ περισσότερες τεχνικές από μία σειρά από backlinks.

Το ίδιο συμβαίνει για την περίπτωση αποφράξεις ή δερματολόγος ή ασθενοφόρα. Εδώ μπαίνουν νέες έννοιες υπό εξέταση όπως η έννοια GEO, δηλαδή Geographical Engine Optimization. Συνεχίστε την ανάγνωση, διότι σε αυτό το site υπάρχει ένας όγκος πληροφοριών, που είναι βιωματικές και σε τακτά διαστήματα, αν όχι ημερησίως, συμπληρώνεται με up to date ενημέρωση.

ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ GOOGLE ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ Google

Περισσότερα για ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ Google και ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ Google

σε αυτό το πόρταλ, διότι:

  • Σε αυτές τις υπηρεσίες εργαζόμαστε από το 1995 και
  • έχουμε εμπειρία άνω των 25 ετών.
ηλεκτρολόγος

SEO EXPERTS GREECE, SEO SPECIALISTS

Περισσότερα για Seo Experts Greece

επειδή:

  • Ο λόγος μας είναι συμβόλαιο και
  • δεν δεχόμαστε με ευκολία νέους πελάτες πια, παρά μόνο αν έχουν αξιοπιστία και επιχειρηματικό όραμα!

Seo Εxperts  Greece

Seo Εxperts Greece

Δείτε ένα άκρως ενδιαφέρον άρθρο για SEO Specialists!

Οι επιτυχίες πρώτης θέσης στη Google δεν είναι έκπληξη για μας.

Στείλτε το αίτημά σας για πρώτη θέση στη Google σε Αθήνα Θεσσαλονίκη Ελλάδα ή εξωτερικό:

  • στη φόρμα εισαγωγής ή
  • στο email (Κάντε κλικ)

Γιατί να μας επιλέξετε για πρώτη θέση Google;

Διότι έχουμε τις περισσότερες επιτυχίες για πρώτη θέση Google μακράν πέραν του ανταγωνισμού. Η πρώτη θέση Google είναι το πολυπόθητο άγιο ποτήριο, όμως θέλει εμπειρία και υπομονή.

Μήπως θέλετε ένα ραντεβού για ενημέρωση σχετικά με την πρώτη θέση Google;

Γιατί όχι; Άλλωστε είμαστε εδώ για προκλήσεις τόσο στη πρώτη θέση Google, όσο και για Seo Experts ιδέες. Τέλος, ένα ραντεβού μαζί μας θα μας κάνει διπλά χαρούμενους:

  1. Θα μας ενημερώσετε για την ιδέα σας και το βαθμό βιωσιμότητας τουλάχιστον για την επόμενη 5ετία. Μόνο έτσι έχει μία αξία οποιαδήποτε cost-effective επένδυση στο SEO.
  2. Θα λάβετε δωρεάν οδηγίες από τους κορυφαίους Ειδικούς SEO στην Ελλάδα για τη στρατηγική που θα είναι βέλτιστη. Από τη μία για ένα μακρόπνοο σχέδιο και από την άλλη για μία επικερδή win-win συμφωνία.

10 τεχνικές για πρώτη θέση Google!

  1. Βάλτε τη λέξη κλειδί στον τίτλο του άρθρου ή της υποσελίδας σας αλλιώς η πρώτη σελίδα Google θα είναι γολγοθάς.
  2. Βάλτε περιγραφή με μικρά γράμματα και όχι κεφαλαία (μετράνε διπλά σε μήκος) και έως 150 χαρακτήρες. Κατά καιρούς ο αλγόριθμος της Google ενημερώνεται και δέχεται και 160 χαρακτήρες κλπ.
  3. Τα σύμβολα όπως η ❤️ καρδούλα στις περιγραφές (πεδίο description) δεν μετράνε ως μονοί χαρακτήρες. Αν δεν θέλετε να μπλέξετε μείνετε σε όσα αναφέρθηκαν στο ωσ άνω σημείο 2. Ωστόσο, αν είστε στο χώρο του SEO μπορείτε να κάνετε τα πειράματά σας.
  4. Κάθε αλλαγή που κάνετε αργεί έως και 21 μέρες με τελικά αποτελέσματα στις 28 μέρες από την ημέρα της αλλαγής. Όμως, αν θέλετε να δει ο αλγόριθμος την αλλαγή εντός 24 ωρών, μπορείτε να αξιοποιήσετε την πλατφόρμα Google Search Console.
  5. Φτιάξτε ένα δίκτυο από άρθρα σε διαφορετικές ιστοσελίδες με αναφορές στο brandname της ιστοσελίδας σας.
  6. Κάποια άρθρα μπορούν να παραπέμπουν με τα ✨γνωστά backlinks στην υποσελίδα που παιδεύεστε να "αναβάσετε".
  7. Καλό είναι να γίνονται περιγραφές των backlinks με τις λέξεις κλειδιά ή και με επεξηγηματικές φράσεις.
  8. Αν δεν μπορείτε να ανεβάσετε στη σειρά των οργανικών αποτελεσμάτων (organic results) της Google, υπάρχει και άλλος τρόπος: Αγορά backlinks.
  9. Η αγορά backlinks δεν είναι πάντα η ενδεδειγμένη, αλλά γίνεται κατά κόρον από επίδοξους, που δεν έχουν χρόνο για ανάπτυξη στρατηγικών SEO.
  10. Γράψτε πρωτότυπο κείμενο με δικά σας λόγια και όχι αντιγραφές. Το κείμενό σας δεν πρέπει να είναι διπλότυπο με κείμενα άλλων στοσελίδων. Αποφύγετε γενικά αυτό που ονομάζεται plagiarism.

Πρώτη θέση Google

Πρώτη θέση Google με άριστες τεχνικές από SEO Experts

Ποιες υπηρεσίες επισκευών σέρβις έχουμε απογειώσει σε Περιστέρι Αιγάλεω και Αθήνα;

Σκοπός κάθε συνεργασίας μας είναι η μεγιστοποίησης του R.O.I. (Return over Interest) και όχι μόνο οι πρώτες θέσεις Google!

Ποιοι σας αλλάζουν πίνακες πρίζες κεραίες;

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ

Η εταιρεία ilektrologoi24 έχει πάρει κεφάλι σε όλες τις αναζητήσεις όπως για Ηλεκτρολόγους σε Αττική Βόλο και Ηράκλειο Κρήτης.

Ποιος επισκευάζει τηλεοράσεις κάθε τύπου;

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ

Για Επισκευές τηλεοράσεων Αθήνα πατήστε πάνω στην προηγούμενη εικόνα για να δείτε ένα θαυμάσιο έργο μας στην απόλυτη κορυφή.

Για επισκευές τηλεοράσεων ποιον καλείτε;

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ

Δείτε κορυφαίες επιδόσεις σε ελάχιστο χρόνο για Επισκευές τηλεοράσεων Αθήνα σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Βόλο και Ηράκλειο.

Πώς στις αποφράξεις Βύρωνα Κορωπίου βοηθάμε το πελατολόγιό μας;

Δείτε ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες με αποδείξεις στις κορυφαίες θέσεις των μηχανων αναζήτησης από τους ειδικούς SEO για Google Yahoo bing κα.!

Ποιοι σας ξεμπλοκάρουν στο Βύρωνα;

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

Η εταιρεία ΝΩΕ δίνει εγγύηση 6 μηνών για κάθε απόφραξη Βύρωνα.

Η εντυπωσιακή αποφρακτική επιχείρηση ΝΩΕ τόσο στο Περιστέρι, όσο και για υπηρεσίες αποχέτευσης Αθήνας είναι κορυφαία.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

Ποια είναι η εταιρεία Αποφρακτική ΣΤΕΡΓΙΟΣ;

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

Ανάλογα ισχύουν και για τις αναζητήσεις στη Google τόσο για τη Γλυφάδα όσο και την Κηφισιά.

Η αποφρακτική εταιρεία στο Βύρωνα ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ με νέα αναβάθμιση αναμένεται να ανέβει στην κορυφή!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

Ποιος αποφράζει στο Βύρωνα και όλο το κέντρο;

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

Έτσι, η πιο δυνατή ιστοσελίδα του ομίλου εταιρειών ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ βρίσκεται στις πρώτες θέσεις για απόφραξη Βύρωνα και όχι μόνο.

Από την άλλη γιατί δεν βλέπετε τι ισχύει στις αποφράξεις Αργυρούπολης, όσο και στις αποφράξεις Αθήνας;

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Γιατί η εταιρεία PestGuardian αποτελεί απόδειξη ισχύος;

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Η εταιρεία Pestguardian υπόσχεται να απολυμάνει το χώρο σας εκδίδοντας τις απαραίτητες εγγυήσεις και τα πιστοποιητικά.

Έχει πολύ μεγάλη σημασία η προβολή αυτής της επιτυχίας, διότι δεν διαφημίζεται πουθενά εκτός από το δίκτυο Medusa. Αυτή είναι απτή απόδειξη υπεροχής και εμπράγματη επιβεβαίωση ότι όσα σχεδιάζουμε είναι τεχνολογικά πολύ εξελιγμένα.

Ποια μυστικά αποκαλύπτουμε για τα κέρδη στις Εκκενώσεις;

ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ

Είναι πρόδηλο ότι στις εκκενώσεις η εταιρεία ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΑΘΗΝΑ - ΠΑΝΙΤΣΑΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ όχι μόνο φιγουράρει μόνη πρώτη παντού αλλά έχει διπλασιάσει σε λίγους μήνες το μερίδιο αγοράς!

Πώς η αποφρακτική εταιρεία ΝΗΡΕΑΣ κέρδισε τις εντυπώσεις;

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

Το νέο project του ομίλου εταιρειών ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ με όνομα ΝΗΡΕΑΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ για απόφραξη Βύρωνα προσπέρασε ιστοσελίδες με domain ηλικίας πάνω από 20 χρόνια. Και εδώ δεν είναι υπερβολή να γράψουμε ότι σε μας κάθε πελάτης είναι πολλαπλά ευνοημένος.

Με ποιούς τρόπους ακόμη γίνεται η προώθηση μέσω δυνατού άρθρου στο CNN Greece εύκολη;

Τα μεγάλα ηλεκτρονικά ειδησεογραφικά πρακτορεία CNN Greece είναι ένας τρόπος να περάσετε τον ανταγωνισμό με ταχύτητα. Αρκεί, βέβαια, να γνωρίζετε πώς θα σχεδιάσετε ένα άρθρο SEO oriented!

Από πού μπορείτε να λάβετε ποιοτικά backlinks;

CNN Greece Πρώτη σελίδα Google

Έχει ενδιαφέρον εδώ να τονιστεί έντονα αν και είναι μία συνήθης πρακτική, εντούτοις ότι δεν αποτελεί την πιο εγγυημένη οδό η αγορά backlinks. Και πάλι όμως χρειάζεται να γίνει μία διευκρίνιση. Είναι άλλο να σας κάνουν ένα αφιέρωμα σε μία ιστοσελίδα εγνωσμένου κύρους και άλλο να σας πουλήσουν spam.

7 μυστικά για πρώτη σελίδα στις αναζητήσεις;

Πρώτη Σελίδα Google

Όπως ήδη επισημάνθηκε, η διαδικασία "spamming" είναι πολύ εύκολο να συμβεί, ακόμη και σε γνώστες του αντικειμένου από απροσεξία. Πρόκειται για το γνωστό keyword stuffing, για το οποίο σύντομα θα ακολουθήσει ειδική αρθρογραφία με παραδείγματα.

Πώς να χτίσετε φήμη (reputation) για κουφώματα;

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Τέλος, είναι πολύ σημαντικό να μην παραληφθεί ότι η φήμη (reputation) είναι ένας στόχος για κάθε ιστοσελίδα. Όπως μία εταιρεία ζητάει να αποκτήσει το όνομά της απήχηση στην αγορά, έτσι και μία ιστοσελίδα υπό προϋποθέσεις φημίζεται. Αυτό θέλει χρόνο και χρήματα.

Τελευταία ενημέρωση: 13 Φεβρουαρίου 2024. Αρχισυνταξία: Αγαθάγγελου Ελπινίκη.

Συντάκτης: Πορφυρός Αργύρης.