Απολυμάνσεις για την εταιρεία Pest Quardian πάντα στη θέση 1 στις μηχανές αναζήτησης στην Αθήνα και αλλού. Εκείνο που έχει αξία εδώ είναι να τονιστεί ότι έχει ένα βαρύ slider, που όμως ήταν απαίτηση του πελάτη.

Ποιος ο ρόλος των φυσικών backlinks;

Στη συνέχεια χτίστηκε ένα πλέγμα από φυσικά backlinks. Όταν λέμε φυσικά, δεν εννοούμε ότι υπάρχουν και τεχνητά. Απλά, τα backlinks δημιουργήθηκαν με το χέρι και όχι με τη βοήθεια κάποιου αγορασμένου προγράμματος προώθησης από το εξωτερικό.

Απολυμάνσεις

Γιατί εντυπωσιάζει αυτό το πόρταλ στη λέξη απολυμάνσεις;

Διότι είναι στην πρώτη θέση Google από το κέντρο της Αθήνας διαρκώς για πάνω από 5 χρόνια τώρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Ωστόσο είναι σημαντικό να τονιστεί ότι έχει πρωτιές και σε πάρα πολλές άλλες περιοχές τόσο του κέντρου όσο και της Αττικής γενικότερα.

Πώς γίνεται να έχουμε φτάσει με SEO σε ένα καλό αποτέλεσμα και στις απεντομώσεις;

Δεν είναι υπόθεση πυρηνικής φυσικής να δείξουμε ότι και στις απεντομώσεις έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα. Και, φυσικά, στο συνδυασμό λέξης κλειδού με περιοχή, όπως μόνο εμείς κάνουμε με τόση επιτυχία από το 1999. Τότε το SEO στην Ελλάδα ήταν ανύπαρκτο, όμως πάντα κάποιος κάνει την αρχή. Σήμερα, δυστυχώς λείπει ο σεβασμός και επικρατεί η αμετροέπεια.

Τι κυκλοφορεί σε διάφορα κανάλια στο youtube για το SEO;

Πολλοί άσχετοι γυρίζουν βίντεο με ένα μικρόφωνο στο σπίτι τους και αρχίζουν τις κορώνες του τύπου:

 1. Όποιος σας υποσχεθεί πρώτη θέση είναι απατεώνας.
 2. Όποιος σας πει ότι μπορεί χωρίς να πληρώσετε να σας πάει στην πρώτη σελίδα στη Google σας κοροϊδευει.

Όπως καταλαβαίνετε είναι ανώφελο να σχολιάσουμε τέτοιες δηλώσεις όχι διότι δεν ισχύουν, αλλά διότι στον ιντερνετικό παροξυσμό καθένας ισχυρίζεται οτιδήποτε. Εμείς ερχόμαστε με ανανεωμένες σύχρονες ιστοσελίδες να σας δείξουμε ότι τα πάντα είναι εφικτά.

Ποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι η πρώτη σελίδα Google είναι επιτεύξιμη χωρίς πληρωμή;

Η απάντηση είναι υπερβολικά απλή: Όταν η ιστοσελίδα ενός πελάτη έχει επιστημονικό περιεχόμενο και ενημερώνεται διαρκώς μπορεί να βγει στην πρώτη σελίδα Google πανεύκολα. Θα δείξουμε σύντομα πρότζεκτ, όπου ιστοσελίδα έχει πάρει πρώτη θέση με ελάχιστα έως μηδενικά backlinks. Απλά ο αλγόριθμος της Google, που όλοι δεν γνωρίζουν αλλά ψυχανεμίζονται τάχα, αλλάζει διαρκώς βελτιούμενος. Όμως έχει και αμέτρητες και πεπερασμένες, φυσικά, αστοχίες. Στη διάρκεια όλων των δεκαετιών, που έχει επικρατήσει αυτή η μηχανή αναζήτησης, οι ιστοσελίδες μάλλον προσαρμόζονται στον αλγόριθμο παρά είναι φυσικές.

Αντίθετα με το πραγματικό γεγονός που περιγράφεται παραπάνω, η εν λόγω μηχανή αναζήτησης υποστηρίζει ότι ο αλγόριθμος διαρκώς πλησιάζει το σκοπό του.

Ποιος είναι ο σκοπός του αλγορίθμου της Google;

Ο σκοπός είναι καλός: Να δίνει - σερβίρει στον πελάτη που αναζητά ένα προϊόν ή μία υπηρεσία στο Ίντερνετ ακριβώς την ιστοσελίδα που θα τον ικανοποιήσει. Απομένει να αποσαφηνιστεί τώρα τι σημαίνει ικανοποιητικό αποτέλεσμα:

 • Να βρει πραγματικά αμέσως αυτό που έψαχνε.
 • Να παραμείνει αρκετό χρόνο στην ιστοσελίδα που του προτάθηκε.
 • Να κάνει αγορά προϊόντος ή υπηρεσίας.
 • Να ελαχιστοποιήσει το χρόνο που μεσολαβεί μεταξύ ανοίγματος και ολοκλήρωσης μίας αγοράς κα.

Πώς ελαχιστοποιείται ο χρόνος μεσολάβησης από το κλικ στην ιστοσελίδα μέχρι μία αγορά;

Δεν είναι δύσκολο να σκεφτεί κάποιος ότι έχουν αξία αρκετοί λόγοι για να κάνει κάποιος αγορά γρήγορα:

 1. Να φορτώσει η ιστοσελίδα αμέσως κατά το δυνατόν. Βέβαια, σήμερα ο καλός χρόνος που φορτώνει η ιστοσελίδα πρέπει να είναι κάτω από 0,5 seconds.
 2. Να ικανοποιεί τα κριτήρια lighthouse for developers.
 3. Να έχει εφαρμογή αγοράς με πιστωτική κάρτα.
 4. Να παρέχει ασφαλές περιβάλλον.
 5. Να υπακούει η ιστοσελίδα σε μία σειρά κανόνων ασφαλείας κλπ.

Σύμφωνα με τα παραπάνω δεν είναι και επτασφράγιστο μυστικό όλο αυτό το μυστήριο. Με απλές σκέψεις και παρατηρώντας τις ανακοινώσεις της εταιρείας ανακαλύπτει κάποιος εύκολα σχεδόν τα πάντα.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

Όταν κάποιος δεν έχει επιστημονική κατάρτιση, δεν έχει διδαχθεί τίποτα αλλά είναι αυτοδίδακτος, τότε θα φτάσει έως ένα σημείο. Δεν θα ξεπεράσει τον εαυτό του. Διότι ναι μεν ο άνθρωπος έχει πεπερασμένη φύση, δεν παύει όμως να είναι μεθόριος. (Άγιος Γρηγόριος Θεολόγος)

Ως λογική και επιστημονική συνεπακόλουθη ρήση υποστηρίζουμε ότι: Ο άνθρωπος πρέπει διαρκώς να ξεπερνάει τον προηγούμενο εαυτό του.

Ποιοι είναι οι παράγοντες της Google στον αλγόριθμό της όχι μόνο για απολύμανση αλλά για κάθε λέξη κλειδί;

Από όλα τα παραπάνω συνάγονται πλείστα επιχειρήματα ότι τόσο για τη λέξη απολύμανση όσο και για κάθε λέξη κλειδί υπάρχουν βασικές αρχές. Τηρώντας αυτές αλλά και παρατηρώντας διαρκώς εκατομμύρια ιστοσελίδες μπορούμε να αντιληφθούμε αρκετά. Και δεν χρειάζεται να γίνει ψύχωση καμία εργασία. Σε λογικά πλαίσια να εργάζεται καθένας από μας, ώστε και υγιής ανταγωνισμός να υπάρχει και προσοδοφόρος να είναι κάθε έξυπνη ιδέα. Όλα αυτά γράφτηκαν με σκοπό την αφύπνιση και την παρακίνηση να σκεφτείτε έξω από τα συνηθισμένα.

Εξάλλου τι λένε οι αγγλοσάξωνες;

Think big, think locally. Εμείς θα συμπληρώσουμε:

 • Σκεφτείτε έξω από τα συνηθισμένα.
 • Think out of the box.
 • Be a pioneer of your own.
 • Μην μας ακολουθείτε.
 • Ούτε like θέλουμε.
 • Κάντε τα δικά σας μαγικά.
 • Φέρτε νέες ιδέες.
 • Πρωτοπορήστε!

Ποιες υπηρεσίες επισκευών σέρβις έχουμε απογειώσει σε Περιστέρι Αιγάλεω και Αθήνα;

Σκοπός κάθε συνεργασίας μας είναι η μεγιστοποίησης του R.O.I. (Return over Interest) και όχι μόνο οι πρώτες θέσεις Google!

Ποιοι σας αλλάζουν πίνακες πρίζες κεραίες;

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ

Η εταιρεία ilektrologoi24 έχει πάρει κεφάλι σε όλες τις αναζητήσεις όπως για Ηλεκτρολόγους σε Αττική Βόλο και Ηράκλειο Κρήτης.

Ποιος επισκευάζει τηλεοράσεις κάθε τύπου;

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ

Για Επισκευές τηλεοράσεων Αθήνα πατήστε πάνω στην προηγούμενη εικόνα για να δείτε ένα θαυμάσιο έργο μας στην απόλυτη κορυφή.

Για επισκευές τηλεοράσεων ποιον καλείτε;

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ

Δείτε κορυφαίες επιδόσεις σε ελάχιστο χρόνο για Επισκευές τηλεοράσεων Αθήνα σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Βόλο και Ηράκλειο.

Πώς στις αποφράξεις Βύρωνα Κορωπίου βοηθάμε το πελατολόγιό μας;

Δείτε ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες με αποδείξεις στις κορυφαίες θέσεις των μηχανων αναζήτησης από τους ειδικούς SEO για Google Yahoo bing κα.!

Ποιοι σας ξεμπλοκάρουν στο Βύρωνα;

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

Η εταιρεία ΝΩΕ δίνει εγγύηση 6 μηνών για κάθε απόφραξη Βύρωνα.

Η εντυπωσιακή αποφρακτική επιχείρηση ΝΩΕ τόσο στο Περιστέρι, όσο και για υπηρεσίες αποχέτευσης Αθήνας είναι κορυφαία.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

Ποια είναι η εταιρεία Αποφρακτική ΣΤΕΡΓΙΟΣ;

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

Ανάλογα ισχύουν και για τις αναζητήσεις στη Google τόσο για τη Γλυφάδα όσο και την Κηφισιά.

Η αποφρακτική εταιρεία στο Βύρωνα ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ με νέα αναβάθμιση αναμένεται να ανέβει στην κορυφή!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

Ποιος αποφράζει στο Βύρωνα και όλο το κέντρο;

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

Έτσι, η πιο δυνατή ιστοσελίδα του ομίλου εταιρειών ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ βρίσκεται στις πρώτες θέσεις για απόφραξη Βύρωνα και όχι μόνο.

Από την άλλη γιατί δεν βλέπετε τι ισχύει στις αποφράξεις Αργυρούπολης, όσο και στις αποφράξεις Αθήνας;

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Γιατί η εταιρεία PestGuardian αποτελεί απόδειξη ισχύος;

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Η εταιρεία Pestguardian υπόσχεται να απολυμάνει το χώρο σας εκδίδοντας τις απαραίτητες εγγυήσεις και τα πιστοποιητικά.

Έχει πολύ μεγάλη σημασία η προβολή αυτής της επιτυχίας, διότι δεν διαφημίζεται πουθενά εκτός από το δίκτυο Medusa. Αυτή είναι απτή απόδειξη υπεροχής και εμπράγματη επιβεβαίωση ότι όσα σχεδιάζουμε είναι τεχνολογικά πολύ εξελιγμένα.

Ποια μυστικά αποκαλύπτουμε για τα κέρδη στις Εκκενώσεις;

ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ

Είναι πρόδηλο ότι στις εκκενώσεις η εταιρεία ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΑΘΗΝΑ - ΠΑΝΙΤΣΑΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ όχι μόνο φιγουράρει μόνη πρώτη παντού αλλά έχει διπλασιάσει σε λίγους μήνες το μερίδιο αγοράς!

Πώς η αποφρακτική εταιρεία ΝΗΡΕΑΣ κέρδισε τις εντυπώσεις;

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

Το νέο project του ομίλου εταιρειών ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ με όνομα ΝΗΡΕΑΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ για απόφραξη Βύρωνα προσπέρασε ιστοσελίδες με domain ηλικίας πάνω από 20 χρόνια. Και εδώ δεν είναι υπερβολή να γράψουμε ότι σε μας κάθε πελάτης είναι πολλαπλά ευνοημένος.

Με ποιούς τρόπους ακόμη γίνεται η προώθηση μέσω δυνατού άρθρου στο CNN Greece εύκολη;

Τα μεγάλα ηλεκτρονικά ειδησεογραφικά πρακτορεία CNN Greece είναι ένας τρόπος να περάσετε τον ανταγωνισμό με ταχύτητα. Αρκεί, βέβαια, να γνωρίζετε πώς θα σχεδιάσετε ένα άρθρο SEO oriented!

Από πού μπορείτε να λάβετε ποιοτικά backlinks;

CNN Greece Πρώτη σελίδα Google

Έχει ενδιαφέρον εδώ να τονιστεί έντονα αν και είναι μία συνήθης πρακτική, εντούτοις ότι δεν αποτελεί την πιο εγγυημένη οδό η αγορά backlinks. Και πάλι όμως χρειάζεται να γίνει μία διευκρίνιση. Είναι άλλο να σας κάνουν ένα αφιέρωμα σε μία ιστοσελίδα εγνωσμένου κύρους και άλλο να σας πουλήσουν spam.

7 μυστικά για πρώτη σελίδα στις αναζητήσεις;

Πρώτη Σελίδα Google

Όπως ήδη επισημάνθηκε, η διαδικασία "spamming" είναι πολύ εύκολο να συμβεί, ακόμη και σε γνώστες του αντικειμένου από απροσεξία. Πρόκειται για το γνωστό keyword stuffing, για το οποίο σύντομα θα ακολουθήσει ειδική αρθρογραφία με παραδείγματα.

Πώς να χτίσετε φήμη (reputation) για κουφώματα;

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Τέλος, είναι πολύ σημαντικό να μην παραληφθεί ότι η φήμη (reputation) είναι ένας στόχος για κάθε ιστοσελίδα. Όπως μία εταιρεία ζητάει να αποκτήσει το όνομά της απήχηση στην αγορά, έτσι και μία ιστοσελίδα υπό προϋποθέσεις φημίζεται. Αυτό θέλει χρόνο και χρήματα.

Τελευταία ενημέρωση: 13 Φεβρουαρίου 2024. Αρχισυνταξία: Αγαθάγγελου Ελπινίκη.

Συντάκτης: Πορφυρός Αργύρης.